Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το σχόλιο της Μ. Υδραίου για την υποψηφιότητα του Στέφανου Πουλημένου (video)

Μερόπη Υδραίου
28 Nov 2022 / 12:18

Αυτονόητη η δική μου υποψηφιότητά - Νέα πρόσωπα απ’ όλο το πολιτικό φάσμα

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Με τον κ. Πουλημένο έχουμε μια πολύ καλή ανθρώπινη σχέση. Είναι δικαίωμα του καθενός να θέτει υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές με τα επιχειρήματά του. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο σχόλιο», τόνισε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Κ. Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου με αφορμή ερωτήσεις που δέχθηκε από τα ΜΜΕ για την ανακοίνωση Πουλημένου του πρωί της Δευτέρας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.


Η κ. Υδραίου ερωτηθείσα από την «Ε» επισήμανε ότι είναι αυτονόητο πως θα είναι και πάλι υποψήφια στο Δήμο Κ. Κέρκυρας έχοντας όπως είπε μαζί της και νέα πρόσωπα απ’ όλο το πολιτικό φάσμα, χωρίς ωστόσο να θέλει να προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις.

«Αυτονόητο η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, δεν είναι κάτι που με βιάζει ή κάτι που πρέπει να γίνει υποχρεωτικά ή αγχωτικά σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Νομίζω ότι όλοι μαζί οι συνεργάτες ,θα έρθει ο χρόνος πάρα πολύ σύντομα και θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ούτως ή άλλως είναι αυτονόητο. Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας», δήλωσε.

Κοινός κύκλος

Κληθείσα να σχολιάσει τον κοινό κύκλο που έχει με τον κ. Πουλημένο και κατά πόσο ενδεχομένως να υπάρχει προσέλκυση προσώπων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τόνισε ότι δεν την απασχολεί αυτό. «Συνεχίζω τη δουλειά μου με τους συνεργάτες μου με ακόμη περισσότερους που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό μας και την παράταξη μας και τη δημοτική αρχή. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες στον πολίτη, με τα έργα που είναι σε πλήρη εξέλιξη σε διάφορους τομείς του δήμου.

Νομίζω ότι ο καλύτερος κριτής είναι ο κυρίαρχος λαός. Ο καθένας μιλάει με το έργο του και με αυτά που έχει κάνει, τα οποία είναι μετρήσιμα και υπάρχουν και αποτελέσματα γι’ αυτό», δήλωσε η ίδια.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ