Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η AHEPA Κέρκυρας πραγματοποίησε δωρεά εννέα (9) μονών στρωμάτων στο Σπίτι Παιδικής Μέριμνας

ΑΗΕΠΑ
26 Nov 2022 / 17:00
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην επιχείρηση MARBELLA A.E. για τη βοήθεια της στην υλοποίηση της δράσης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σταθερή είναι η στήριξη του τμήματος της AHEPA Κέρκυρας, HJ-34 Corcyra, προς τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι Παιδικής Μέριμνας Κέρκυρας. Πάντοτε σε συνεργασία με τη διεύθυνση του φορέα και ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της, η AHEPA Κέρκυρας πραγματοποίησε δωρεά εννέα (9) μονών στρωμάτων.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην επιχείρηση MARBELLA A.E. για τη βοήθεια της στην υλοποίηση της δράσης.
«Ενέργειες σαν αυτές εντάσσονται στους πρωταρχικούς στόχους/σκοπούς της Ομογενειακής Οργάνωσης AHEPA. Αξίζει να δημοσιοποιούνται με σκοπό την ευαισθητοποίηση και άλλων φορέων-επιχειρηματιών στην κατεύθυνση διοργάνωσης δράσεων εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς στους συνανθρώπους μας»

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.