Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κορυφαίο Τμήμα στην Ελλάδα οι ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας – Αντικυβερνήτης εκ νέου, ο Νίκος Δημητρόπουλος

ΑΗΕΠΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
17 Ιουνίου 2024 / 11:27
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο πρόεδρος του τμήματος Γεώργιος Σαλαμπάσης τιμώμενος από το Κυβερνήτη Ελλάδος Χρήστο Καραπιπέρη για τη διάκρισή του τμήματος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. και τους 2 προπροέδρους του τμήματος που διαδέχτηκε τον Γιάννη Κοντοστάνο και το Νίκο Δημητρόπουλο για τη πολύτιμη βοήθειά τους και τη αδιάκοπη προσφορά τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με σπουδαίες διακρίσεις για το τμήμα ΑΧΕΠΑ της Κέρκυρας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 25ου Πανελληνίου ετήσιου συνεδρίου της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 14-16 Ιουνίου.

Το τμήμα της Κέρκυρας μέσα από τα κριτήρια ποιοτικής αξιολόγησης που έχει θέσει η οργάνωση και αφορούν το τρόπο λειτουργίας, το παραγόμενο έργο τους, τη ποιότητα των μελών του, το κοινωνικό αποτύπωμα των ενεργειών τους και τη συνέπεια τους στις αρχές τις οργάνωσης, αξιολογήθηκε από το τους σύνεδρους ως το κορυφαίο τμήμα της περιόδου Ιουνίου 2023- Ιουνίου 2024 καταλαμβάνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία ξεπερνώντας κατά πολύ το τμήμα της Λάρισας που κατετάγη δεύτερο και το τμήμα της Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης που αξιολογήθηκε ως τρίτο. Παράλληλα ανακηρύχθηκε πρώτο σε απόλυτο αριθμό δράσεων έχοντας 24 δράσεις σε ένα χρόνο!

Ο πρόεδρος του τμήματος Γεώργιος Σαλαμπάσης τιμώμενος από το Κυβερνήτη Ελλάδος Χρήστο Καραπιπέρη για τη διάκρισή του τμήματος είπε ότι πρόκειται για για σημαντική στιγμή στην εφτάχρονη ιστορία του τμήματος και υποσχόμενος τον ίδιο ζήλο από όλα τα μέλη του που βοήθησαν και στηρίζουν το τμήμα σε κάθε δράση του ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου και τους 2 προπροέδρους του τμήματος που διαδέχτηκε τον Γιάννη Κοντοστάνο και το Νίκο Δημητρόπουλο για τη πολύτιμη βοήθειά τους και τη αδιάκοπη προσφορά τους.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.