Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Νεκτάριου

Μητροπολίτης Νεκτάριος
20 Nov 2022 / 19:40
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στο Δημοτικό Θέατρο, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 18:00

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η Ιερά Μητρόπολη διοργανώνει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 6:00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο επίσημη επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την ενθρόνιση στην Κέρκυρα τον Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων κ. Νεκταρίου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα εξής:

Α. Τον παρουσίαση ενός τόμου με τίτλο «Ἐν Ἐκκλησίαις», στον οποίο αποτυπώνεται η ιστορία και καταγράφονται φωτογραφικά, με τον φακό τον εξαίρετου φωτογράφου Δημήτρη Ταλιάνη, οι πολιτισμικοί θησαυροί 13 ιστορικών ναών της παλαιάς πόλεως.

Β. Τιμητικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με την σειρά εμφάνισης, από την Παιδική Χορωδία Κέρκυρας, υπό την διεύθυνση της μαέστρου Χριστίνας Καλλιαρίδου, την Φιλαρμονική ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Μιχάλη Μιχαλόπουλου, την Φιλαρμονική ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σωκράτη Ἄνθη, και την Παλαιά Φιλαρμονική, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Προσωπάρη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος, θα γίνει πανηγυρική θεία λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.