Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην Κολοκοτρώνη από τη συμβολή της με την Μητρ. Μεθοδίου

κυκλοφορία
19 Nov 2022 / 12:48
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Από τη Δευτέρα 21-11- 2022 και ώρα 08:30 έως και την Τετάρτη 23-11-2022 και ώρα 08:30

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων στην οδό Κολοκοτρώνη από τη συμβολή της με την οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου έχει προγραμματίσει η Αστυνομική Διεύθυνση από τη Δευτέρα 21-11- 2022 και ώρα 08:30 έως και την Τετάρτη 23-11-2022 και ώρα 08:30, για εργασίες απόξεσης ασφάλτου (φρεζάρισμα).
Με ευθύνη του υπεύθυνου εργολάβου του έργου:
  1. θα τοποθετηθεί πλήρη και κατάλληλη κατά περίπτωση σήμανση (κινδύνου, ρυθμιστική και πληροφοριακή) σχετικά με την εκτέλεση των εργασιών και την ενημέρωση τόσο των οδηγών, όσο και των κατοίκων της περιοχής, αναφορικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,
  2. θα διασφαλιστεί σε κάθε περίπτωση η απρόσκοπτη και ταχεία διέλευση από την οδό Κολοκοτρώνη των τακτικών και έκτακτων μεταγωγών Δικαστηρίων και Φυλακών, οχημάτων εκτάκτου ανάγκης και οχημάτων που εξυπηρετούν τις ανάγκες λειτουργίας του καταστήματος κράτησης και
  3. θα μεριμνήσει για την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των μαθητών των σχολείων της οδού Κολοκοτρώνη, κατά τις ώρες έναρξης και λήξης του ωρολογίου προγράμματος.
Το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας θα παρακολουθεί την επάρκεια της σήμανσης και να υποδεικνύει στον υπεύθυνο των εργασιών υπάλληλο– μηχανικό του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνεται επιβεβλημένο για την ενημέρωση των οδηγών, προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.