Ξεχωρίζει το Αστέρας Πετριτή - Όλυμπος στα προημιτελικά

Ξεχωρίζει το Αστέρας Πετριτή - Όλυμπος στα προημιτελικά

Από το ματς πρωταθλήματος ΑΟ Παξών-ΑΟ Κέρκυρα 0-1 πριν τρεις εβδομάδες, οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την Τετάρτη για το κύπελλο ΦΩΤΟ@ΑΟ ΠΑΞΟΙ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κλήρωση της 3ης φάσης του φετινού κυπέλλου της ΕΠΣΚ, «Σταύρος Σαββανής», έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και βγήκε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή και τον Όλυμπο.

18
Νοεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κλήρωση της 3ης φάσης του φετινού κυπέλλου της ΕΠΣΚ, «Σταύρος Σαββανής», έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και βγήκε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή και τον Όλυμπο. Βέβαια υπάρχει μια κατηγορία που χωρίζει τις ομάδες και η ομάδα του Πετριτή μπορεί να χαρακτηριστεί φαβορί απλά επειδή θα είναι διπλοί οι αγώνες και έτσι η καλύτερη συνήθως ομάδα περνάει. Βέβαια ο Όλυμπος είναι Όλυμπος, έχει βαριά φανέλα και σίγουρα θα διεκδικήσει το καλύτερο, με τον κόσμο να περιμένει δυο μεγάλες μάχες. Η άλλη ομάδα μας της Γ΄ Εθνικής η ΑΕΛ θα παίξει με τον γειτονικό Κάβο, εδώ είναι προφανές και με σιγουριά 100% ποιος θα περάσει. Δύσκολη αποστολή για ΑΟ Κέρκυρα και ΑΟ Παξών που βρέθηκαν αντιμέτωποι, με μοιρασμένες πιθανότητες, ενώ πρόσφατα για το πρωτάθλημα ο ΑΟΚ είχε κερδίσει 1-0 μέσα στους Παξούς. Τέλος αμφίρροπη θα είναι και η μάχη στο τελευταίο ματς ανάμεσα σε Οδυσσέα και Κερ. Αγ. Νικολάου.

Η Ένωση όρισε τους πρώτους αγώνες την ερχόμενη Τετάρτη 23 Νοέμβρη, ενώ για τις ρεβάνς θα ενημερώσει τις επόμενες μέρες.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 23/11/2022

ΑΕ Λευκίμμης – Κάβος

ΑΟ Κέρκυρα - ΑΟ Παξοί

Οδυσσέας Αυλιωτών –Κερ. Αγ. Νικολάου

Αστέρας Πετριτή - Όλυμπος

ΣΗΜ.: Όλοι οι αγώνες θα είναι διπλοί και δεν θα μετράνε τα εκτός έδρας τέρματα, και θα ακολουθείτε η διαδικασία της παράτασης και πέναλτι.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ