Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με συμμετοχή 27 ομάδων το κύπελλο της ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
26 Αυγούστου 2022 / 16:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι η 2η διοργάνωση σε αξιολόγηση της ΕΠΣΚ και όπως κάθε χρόνο έτσι και τη νέα σεζόν τα σωματεία την τιμούν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι η 2η διοργάνωση σε αξιολόγηση της ΕΠΣΚ και όπως κάθε χρόνο έτσι και τη νέα σεζόν τα σωματεία την τιμούν. Βέβαια αυτά της Α΄ κατηγορίας υποχρεωτικά πρέπει να παίξουν με βάση την προκήρυξη άλλως υπάρχουν κυρώσεις.

Για τη σεζόν που έρχεται η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και συνολικά 27 ομάδες θα πάρουν μέρος, και οι οποίες είναι:

  • Από την Γ΄ Εθνική μία (1) η ΑΕ Λευκίμμης (ο Αστέρας Πετριτή παίζει σαν κυπελλούχος Κέρκυρας στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος).
  • Από την Α΄ κατηγορία Κέρκυρας που είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δεκατρείς (13) από τις 14 ομάδες και είναι: ΟΦ Αγ. Ματθαίου, Θιναλιακός, Όλυμπος, ΑΟ Παξοί, Αναγέννηση Περιβολίου, Κεραυνός Αγ. Νικολάου, ΑΟ Κάβος, Ολυμπιάδα Καρουσάδων, Αχιλλέας Νυμφών, Οδυσσέας Αυλιωτών, Κρόνος Αργυράδων, ΠΑΟ Κορακιάνας, ΑΟ Κέρκυρα (δεν μετέχει ο Αστέρας Λιαπάδων)
  • Από την Β΄ κατηγορία Κέρκυρας που δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δεκατρείς (13) ομάδες και είναι: ΑΕ Φαιάκων, ΠΑΟ Σφακιανάκης, Εθνικός Περουλάδων, Ομόνοια, ΑΠΣ Μπενίτσες, Δίας Κασσιόπης, Μ. Αλέξανδρος, ΑΕ Κανονιού, Ηρακλής Αγ. Δέκα, ΑΕ Καναλίων, Αστέρας Μωραϊτίκων, ΑΟ Φοίνικες, Βολίδα.

Ουσιαστικά εκτός από τον Αστέρα Λιαπάδων που ήταν υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής και μάλλον θα απέχει εκτός του κυπέλλου και από το πρωτάθλημα, από την Β΄ κατηγορία δεν δήλωσαν συμμετοχή και δεν θα πάρουν μέρος οκτώ (8), οι: Θύελλα, ΓΕ Παλαιοκαστριτών,  ΑΟ Κοντόκαλι, Ατρόμητος Άφρας,  Ηρακλής Σφακερών, Αστέρας Σπαρτύλα, ΑΟ Βασιλάτικα και Κεραυνός Δραγωτινών.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια