Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεχωρίζει το Αστέρας Πετριτή - Όλυμπος στα προημιτελικά

ΕΠΣΚ – ΚΥΠΕΛΛΟ
18 Nov 2022 / 15:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κλήρωση της 3ης φάσης του φετινού κυπέλλου της ΕΠΣΚ, «Σταύρος Σαββανής», έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και βγήκε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή και τον Όλυμπο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κλήρωση της 3ης φάσης του φετινού κυπέλλου της ΕΠΣΚ, «Σταύρος Σαββανής», έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και βγήκε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή και τον Όλυμπο. Βέβαια υπάρχει μια κατηγορία που χωρίζει τις ομάδες και η ομάδα του Πετριτή μπορεί να χαρακτηριστεί φαβορί απλά επειδή θα είναι διπλοί οι αγώνες και έτσι η καλύτερη συνήθως ομάδα περνάει. Βέβαια ο Όλυμπος είναι Όλυμπος, έχει βαριά φανέλα και σίγουρα θα διεκδικήσει το καλύτερο, με τον κόσμο να περιμένει δυο μεγάλες μάχες. Η άλλη ομάδα μας της Γ΄ Εθνικής η ΑΕΛ θα παίξει με τον γειτονικό Κάβο, εδώ είναι προφανές και με σιγουριά 100% ποιος θα περάσει. Δύσκολη αποστολή για ΑΟ Κέρκυρα και ΑΟ Παξών που βρέθηκαν αντιμέτωποι, με μοιρασμένες πιθανότητες, ενώ πρόσφατα για το πρωτάθλημα ο ΑΟΚ είχε κερδίσει 1-0 μέσα στους Παξούς. Τέλος αμφίρροπη θα είναι και η μάχη στο τελευταίο ματς ανάμεσα σε Οδυσσέα και Κερ. Αγ. Νικολάου.

Η Ένωση όρισε τους πρώτους αγώνες την ερχόμενη Τετάρτη 23 Νοέμβρη, ενώ για τις ρεβάνς θα ενημερώσει τις επόμενες μέρες.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 23/11/2022

ΑΕ Λευκίμμης – Κάβος

ΑΟ Κέρκυρα - ΑΟ Παξοί

Οδυσσέας Αυλιωτών –Κερ. Αγ. Νικολάου

Αστέρας Πετριτή - Όλυμπος

ΣΗΜ.: Όλοι οι αγώνες θα είναι διπλοί και δεν θα μετράνε τα εκτός έδρας τέρματα, και θα ακολουθείτε η διαδικασία της παράτασης και πέναλτι.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια