Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δ. Μάντζος εγκαινίασε τα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κέρκυρα

ΠΑΣΟΚ
12 Nov 2022 / 11:04
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δ. Μάντζος ήταν ο προσκεκλημένος της κερκυραϊκής Οργάνωσης. Μίλησε στους συγκεντρωμένους, μετά τον γραμματέα Ν. Τησαρχόντου και τον βουλευτή, Δ. Μπιάγκη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα νέα της κεντρικά Γραφεία στην πόλη εγκαινίασε την Παρασκευή το βράδυ, η Οργάνωση Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Βρίσκονται στην πλατεία Θ. Φρόνιμου, στην αρχή της Μ. Μεθοδίου. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δ. Μάντζος ήταν ο προσκεκλημένος της κερκυραϊκής Οργάνωσης.



Μίλησε στους συγκεντρωμένους, μετά τον γραμματέα Ν. Τησαρχόντου και τον βουλευτή, Δ. Μπιάγκη.

Με τον βουλευτή, Δ. Μπιάγκη

Στην συγκέντρωση έξω από τα Γραφεία βρέθηκαν τουλάχιστον τρεις ενδιαφερόμενοι για την υποψηφιότητα στον Δήμος Ν. Κέρκυρας, ο Β. Χειμαριώτης, που έχει ήδη ανακοινώσει σχετικά, ο αντιπεριφερειάρχης Αλ. Αλεξάκης και ο Γ. Καββαδίας, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Παρόντες ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γ. Μαχειμάρης, ο άλλοτε γ.γ. της Περιφέρειας, Κ. Γεωργαλίδης, ο Α. Παγκράτης, ο Παναγιώτης, Τάκης Μεταλληνός κ.α. πολιτικά στελέχη του κόμματος.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.