Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα γραμμή Κέρκυρα - Ντουμπάι από τον Ιούνιο του ΄23

Απευθείας πτήσεις
07 Nov 2022 / 13:43

Δύο απευθείας δρομολόγια εβδομαδιαίως, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, από την ερχόμενη σεζόν

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύο δρομολόγια εβδομαδιαίως, κάθε Τετάρτη και Σάββατο θα εκτελεί η αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, από τις 24 Ιουνίου, μεταξύ του Ντουμπάι και της Κέρκυρας.

Η FlyDubai ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς έξι προορισμούς, καθώς συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της σε 113 προορισμούς σε 53 χώρες. Οι προορισμοί αυτοί είναι οι: Κέρκυρα, Κάλιαρι, Κράμπι, Μιλάνο και Πατάγια από το 2023, καθώς και την επανέναρξη των πτήσεων προς το Χοφούφ από τις 24 Νοεμβρίου 2022.

Σχολιάζοντας την επέκταση του δικτύου της αεροπορικής εταιρίας, ο Ghaith Al Ghaith, διευθύνων σύμβουλος της FlyDubai, δήλωσε: “Είμαι πολύ περήφανος που βλέπω το δίκτυό μας να διευρύνεται περισσότερο από ποτέ. Η αεροπορική βιομηχανία του Ντουμπάι έχει σημειώσει μια γρήγορη ανάκαμψη και η ευελιξία μας, σε συνδυασμό με το ισχυρό επιχειρηματικό μας μοντέλο, μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας και να επιτύχουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο. Με 113 προορισμούς τώρα διαθέσιμους για κράτηση, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές για ταξίδια στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό μας”.

«Το όραμα του ανοικτού τουρισμού και των νέων οριζόντων, που υπηρετεί η περιφέρεια, αποδίδει καρπούς”αναφέρει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα. «Θα εργαστούμε ώστε αυτή η νέα τουριστική ευκαιρία να φέρει κι άλλες συνεργασίες της περιφέρειας με τη δυναμική και ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή των χωρών του Κόλπου», υπογραμμίζει η κ. Κράτσα.
Oι πτήσεις είναι, ήδη, διαθέσιμες για κράτηση στο flydubai.com.




Πηγή: money-tourism.gr