Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι μαθητές της Κέρκυρας τίμησαν την επέτειο του ΟΧΙ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ
27 Οκτωβρίου 2022 / 12:39

Στεφάνια στο Ηρώο της πόλης για την 28η Οκτωβρίου από μαθητές, προσκόπους και οδηγούς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης μαθητές, πρόσκοποι και οδηγοί τίμησαν πριν λίγη ώρα την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
 


Στην εκδήλωση που είθισται να πραγματοποιείται παραμονή της εθνικής επετείου, συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες  από 15 δημοτικά, 10 γυμνάσια και 10 λύκεια της Κέρκυρας.
 
Η κατάθεση στεφάνων έγινε παρουσία εκπροσώπων από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης της Κέρκυρας, ενώ τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πέτρο Αγγελόπουλο, εκπροσώπησε ο εκπαιδευτικός της ΔΕ Σπύρος Ίσερης.
 



ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με περισσή υπερηφάνεια οι σημαιοφόροι των σχολείων συναντήθηκαν στο Ηρώο της πόλης, όπου πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές και τις μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 


ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στο τέλος έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.
 
Αύριο η παρέλαση 

Οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου κορυφώνονται αύριο, με την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 12.15 μ.μ. με την συμμετοχή προσκόπων μαθητών, Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων και των Φιλαρμονικών.
 
Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία βρίσκεται από σήμερα στην Κέρκυρα για την επίλυση των προβλημάτων στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας μετά και τις παραιτήσεις πέντε γιατρών. 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ