Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ. Νοταρόπουλος: Ελπίζω να μετέδωσα την αγάπη μου για την κωπηλασία

ΝΑΟΚ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
20 Οκτωβρίου 2022 / 16:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήταν ένας αθόρυβος εργάτης του ΝΑΟΚ ο Γιώργος Νοταρόπουλος ο οποίος μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον Όμιλο όπου τον υπηρέτησε σαν αθλητής και στη συνέχεια για 32 χρόνια ως προπονητής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήταν ένας αθόρυβος εργάτης του  ΝΑΟΚ ο Γιώργος Νοταρόπουλος ο οποίος μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον Όμιλο όπου τον υπηρέτησε σαν αθλητής και στη συνέχεια για 32 χρόνια ως προπονητής. Ο Γιώργος έδινε τον καλύτερο του εαυτό κάθε μέρα, όταν από τα ξημερώματα «έτρεχε» με τα παιδιά για την πρωινή τους προπόνηση, πιστός στρατιώτης του Ομίλου, με πολύ αγάπη και μεράκι για την κωπηλασία, μια αγάπη που όπως δήλωσε ελπίζει να την μετέδωσε στα παιδιά που τόσα χρόνια προπονούσε.

Σαν άνθρωπος ήταν ξεχωριστός, αγαπητός με ήθος και ήταν σεβαστός  από όλους. Σαν προπονητής έδινε τον καλύτερό του εαυτό και δούλευε ατέλειωτες ώρες με τα παιδιά. Όμως δεν σημαίνει ότι θα ήταν αναντικατάστατος, όχι απλά επειδή στην πορεία έρχονται πίσω νέα παιδιά, νέοι προπονητές, νέες ιδέες, αλλά είναι η μοίρα κάθε προπονητή κάποτε να σταματάει. Αυτό αποφάσισε και  η διοίκηση του ΝΑΟΚ, η οποία διέκοψε τη συνεργασία μαζί του, βάζοντας δυο νέα παιδιά στη θέση του (Γκίνης, Δαφνής), κρίνοντας ότι θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στο τμήμα.  

Σεμνός και ταπεινός ο Γιώργος θέλησε με μήνυμά του να αναφερθεί στο γεγονός, ευχαριστώντας πολύ κόσμο για όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάστηκε και το οποίο αναφέρει:  

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι μετά από 32 χρόνια προπονητής στο ΝΑΟ Κέρκυρας, ύστερα  από εισήγηση του Πρόεδρου του Ομίλου, το Δ.Σ. αποφάσισε την απόλυση μου! Θέλω από καρδίας να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ Αθλητές, Αθλήτριες, Γονείς, Φίλους , Γνωστούς, Έφορους ,Παράγοντες και Διοικητικούς για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας και Φιλίας που αναπτύχτηκε μεταξύ μας και ελπίζω να σας μετέδωσα την αγάπη μου για την Κωπηλασία!!!

Σας εύχομαι ότι καλύτερο σε εσάς και στις οικογένειες σας!!!

Μετά τιμής

Γ. ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ»

Τον γνωρίζαμε προσωπικά και ξέραμε το πάθος και την αγάπη του για τον ΝΑΟΚ και την κωπηλασία, αλλά όλα σε αυτή τη ζωή κάποτε τελειώνουν. Να ευχηθούμε στο Γιώργο τα καλύτερα για τη συνέχεια, είναι άνθρωπος με αγάπη και δύναμη προσφοράς και έχει πολλά ακόμη να δώσει.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια