ΑΧΕΠΑ και Ωδείο Κέρκυρας: Δωρεάν μαθήματα σε παιδιά των Διαποντίων

ΑΧΕΠΑ και Ωδείο Κέρκυρας: Δωρεάν μαθήματα σε παιδιά των Διαποντίων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζεται για 4η χρονιά, με την μέριμνα του τμήματος της ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας και του Ωδείου Κέρκυρας,

14
Οκτωβρίου / 2022

το πρόγραμμα εξωσχολικών διαδικτυακών δραστηριοτήτων στο δημοτικό σχολείο Μαθρακίου!  Όπως και τα προηγούμενα 3 χρόνια οι δύο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας τόσο στους μαθητές των Διαποντίων Νήσων όσο και στους κατοίκους που το επιθυμούν δυνατότητα μαθημάτων μουσικής, χορού και ξένων γλωσσών.

Τα ξενόγλωσσα μαθήματα αφορούν στην διδασκαλία Αγγλικών και Γαλλικών, υπό την επιμέλεια του ομότιμου καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου και ιδρυτικό μέλος των ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας Νίκολάου Παπαδημητρίου. Η διδασκαλία πραγματοποιείται από την καθηγήτρια Μαρία Ντάφου.

Τα μαθήματα της μουσικής γίνονται από την μαέστρο χορωδιών και καθηγήτρια του Ωδείου Κέρκυρας Αγάθη Κοσκινά, ενώ και φέτος υπάρχει η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να κάνουν μαθήματα παραδοσιακού χορού, σύγχρονου χορού και ζούμπα με τη δασκάλα χορού Μαριάννα Ντράνου.

Όλα τα μαθήματα γίνονται δωρεάν σε μια προσπάθεια του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας να είναι αρωγός στη καθημερινότητα του βίου κατοίκων και μαθητών των Διαποντίων Νήσων. Ο πρόεδρος του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας Γιάννης Κοντοστάνος και το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος.