Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο προσθήκες και μια ανανέωση η ΑΕ Λευκίμμης  

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
07 Οκτωβρίου 2022 / 15:12
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα είναι το δυσκολότερο από όσα έχει πάρει μέρος η ΑΕΛ, αφού οι Όμιλοι μίκρυναν (4) οι ομάδες είναι περισσότερες (18 σε κάθε όμιλο),

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα είναι το δυσκολότερο από όσα έχει πάρει μέρος η ΑΕΛ, αφού οι Όμιλοι μίκρυναν (4) οι ομάδες είναι περισσότερες (18 σε κάθε όμιλο), ενώ θα υποβιβαστούν και περισσότερες από κάθε Όμιλο (7). Η «Βασίλισσα του Νότου»  δεν θα μπορούσε να μην προετοιμαστεί κατάλληλα και να μην εμπλουτίσει το ρόστερ της με πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αφού ο «μαραθώνιος» του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολος και μακρύς.

Έτσι έστω και καθυστερημένα η ΑΕ Λευκίμμης ενημέρωσε για δυο παίκτες που προστέθηκαν στο φετινό της ρόστερ και για μια ανανέωση. Ο ένας (Ι. Κατσέλης) ήταν και πέρσι και ήλθε σε συμφωνία με την ομάδα να συνεχίσει με την ομάδα, είναι ένας πολύ καλός παίκτης (πολυεργαλείο) που θα βοηθήσει.

Έχουμε όμως και δυο μεταγραφικά αποκτήματα, από την ομάδα του Νότου. Απέκτησε τον  Γ. Καρβούνη, ένα παιδί της Κέρκυρας,  ήλθε από ομάδα της Super League 2 (έπαιξε πέρσι στον Πιερικό) για να θωρακίσει την άμυνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Καρβούνη! Ο 25χρονος δυναμικός αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πιερικού στο πρωτάθλημα της Super league 2. Με την εμπειρία και τις πλούσιες παραστάσεις από Γ' Εθνική και Football League που διαθέτει ο Γιώργος, θωρακίζεται η αμυντική μας γραμμή με τον καλύτερο τρόπο! Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας»!

Ακόμα πήρε τον μεσοεπιθετικό Α. Χατζηστάμου, που έχει παρατάσεις από την Γ΄ Εθνική, όπου αγωνιζόταν πέρσι. Η Ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Απόστολου Χατζηστάμου!  Ο 26χρονος εξαιρετικός μεσοεπιθετικός τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας»!

Ο προπονητής Π. Κορομπόκης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να ετοιμάζουν την ομάδα για το πρωτάθλημα, στα τυφλά όμως, αφού δεν ξέρουν ούτε πότε θα ξεκινήσει, ούτε τους αντιπάλους, με την ΕΠΟ να μην έχει ορίσει Ομίλους, ενώ ως την Δευτέρα 10 Οκτώβρη έχει δώσει προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια