Η +πλευση στην Ερείκουσα, τους Οθωνούς και το Μαθράκι

Η +πλευση στην Ερείκουσα, τους Οθωνούς και το Μαθράκι

ΦΩΤΟ@FB/Simplefsi

Είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 2014, με σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των Ελληνικών ακριτικών νήσων.

02
Οκτωβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η +πλευση (σύμπλευση) είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 2014, με σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των Ελληνικών ακριτικών νήσων.
Για την υποστήριξη των κατοίκων των ελληνικών ακριτικών νησιών, η +πλευση εστιάζει τις δράσεις της σε τρεις θεματικούς πυλώνες:

- Παροχή ιατρικών εξετάσεων
- Υλοποίηση έργων υποδομής
- Πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητεςΗ φετινή τους φθινοπωρινή αποστολή πραγματοποιήθηκε στις 30/09- 2/10/22 στην Ερείκουσα, τους Οθωνούς και το Μαθράκι.
Η πρώτη στάση ήταν η Ερείκουσα. Μερικές από τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν Ιατρικές εξετάσεις, εργαστήρι ρομποτικής, παραδόσεις εξοπλισμού στα σχολεία & δώρα στα παιδιά καθώς & καθαρισμός παραλίας .Κατά τη δεύτερη ημέρα βρέθηκαν σ τους Οθωνούς για τη διενέργεια ιατρείων & καθαρισμό παραλίας ενώ το απόγευμα επέστρεψαν στην Ερείκουσα για την ομιλία "Μοναξιά στην Τρίτη Ηλικία & Διαχείρισή της" & τα εγκαίνια έργου στο νησί.
 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ