Δευτέρα 22.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγιασμός στην Φιλαρμονική Κυνοπιαστών

Φιλαρμονική Κυνοπιαστών
02 Οκτωβρίου 2022 / 17:13
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Τους νέους αλλά και τους παλαιότερους μαθητές, τους γονείς και τους μουσικούς καλωσόρισαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πουλημένος Αντώνιος καθώς και ο Αρχιμουσικός κ. Νίκας Σπύρος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής  02/10 στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας μουσικής - εκπαιδευτικής χρονιάς.

Τους νέους αλλά και τους παλαιότερους μαθητές, τους γονείς και τους μουσικούς καλωσόρισαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πουλημένος Αντώνιος καθώς και ο Αρχιμουσικός κ. Νίκας Σπύρος.Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος. Παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Μεταλληνός Δημήτριος  ως εκπρόσωπος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Παρόντες επίσης ο πρώην νομάρχης κ. Στέφανος Πουλημένος και ο πρώην δήμαρχος Κορισσίων κ. Βασίλης Χειμαριώτης.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.