Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγιασμός στη «Μέλισσα»

ΑμΕΑ
21 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:40

Ζουμπουλίδης: «Η νέα εκπαιδευτική χρονιά θα έχει πολλαπλές δράσεις»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας.

Το λόγο έλαβε αρχικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Ζουμπουλίδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους αναφέρθηκε στο σκοπό λειτουργίας του Συλλόγου και του ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ», στη νέα εκπαιδευτική χρονιά η οποία θα έχει πολλαπλές δράσεις, στις δυσκολίες και τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους. 

Τίμησαν με την παρουσία τους  ο Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, όπως και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας Δημήτρης Μεταλληνός.

Επίσης χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπίαγκης  εκδηλώνοντας τη λύπη του για την απουσία του εξαιτίας των κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων και της συμμετοχής του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Επίσης χαιρετισμό απέστειλε η Πρόεδρος Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Μαρία Ζερβού, η οποία δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκτός νομού, δίνοντας ευχές για μια  χρονιά  γεμάτη υγεία και δημιουργικές δράσεις.