Δύσκολη πρεμιέρα με μηδενισμό της ΑΕ Καναλίων

Δύσκολη πρεμιέρα με μηδενισμό της ΑΕ Καναλίων

Το διαιτητικό τρίο με τους αρχηγούς των ομάδων της ΑΕ Καναλίων και της Αναγέννησης αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να ξεκινήσει ποτέ η μεταξύ τους αναμέτρηση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή πρεμιέρα του κυπέλλου δεν ξεκίνησε καλά, σημαδεύτηκε από την μη διεξαγωγή ενός αγώνα και τον μηδενισμό της ΑΕ Καναλίων.

19
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή πρεμιέρα του κυπέλλου δεν ξεκίνησε καλά, σημαδεύτηκε από την μη διεξαγωγή ενός αγώνα και τον μηδενισμό της ΑΕ Καναλίων. Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένα να γίνουν τα παιγνίδια ΑΕ Καναλίων – Αναγέννησης Περιβολίου και Δία-Κρόνου.

Στο γήπεδο του Ολύμπου η ΑΕ Καναλίων δεν μπόρεσε να έχει στη διάθεσή της παρά μόνο 8 ποδοσφαιριστές (χρειάζονται τουλάχιστον εννέα για να ξεκινήσει ένα ματς), οπότε ο διαιτητής του ματς Μαργαρίτης, με τους βοηθούς την Στ. Σατκλίφ και τον Δ. Μάρτη, δεν ξεκίνησαν το παιγνίδι, έκλεισαν το φύλλο αγώνα και στα χαρτιά με σκορ 3-0 τον κερδίζει η Αναγέννηση Περιβολίου, η οποία περνάει και στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου στην Κασσιόπη, ο τοπικός Δίας έχασε 0-3 από τον Κρόνο Αργυράδων, με τον Β. Καρύδη να σκοράρει στο 35΄και 50΄ και να κάνει το 0-2, ενώ στο 75΄ο Γραικός έκανε το τελικό 0-3.

Την Κυριακή είχαμε το ματς ανάμεσα σε ΑΕ Κανονιού και ΑΠΣ Μπενίτσες  όπου κρίθηκε στα πέναλτι με νικήτρια την ομάδα της ΑΕ Κανονιού, αφού η κανονική διάρκεια του ματς και η παράταση τελείωσαν 1-1. Να σημειώσουμε ότι το ματς ΠΑΟ Σφακιανάκη – ΑΕ Λευκίμμης που ήταν να γίνει το Σάββατο αναβλήθηκε, με αίτημα της ΑΕΛ, αφού υπήρχε ο γάμος ενός εκ των αρχηγών της ομάδας, του Γιάννη Βασιλάκη.

Την Τετάρτη θα συνεχιστεί ο θεσμός με το ματς ΠΑΟ Κορακιάνας – Ολυμπιάδα Καρουσάδων και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της α΄ φάσης.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ