Την Δευτέρα τα γραπτά τεστ για διαιτητές και παρατηρητές

Την Δευτέρα τα γραπτά τεστ για διαιτητές και παρατηρητές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να ξεκινά η αγωνιστική σεζόν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτέμβρη και η ΕΔ/ΕΠΣΚ να έχει ήδη ορίσει τους διαιτητές των πρώτων αγώνων, όμως τα γραπτά τεστ θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα.

16
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να ξεκινά η αγωνιστική σεζόν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτέμβρη και η ΕΔ/ΕΠΣΚ να έχει ήδη ορίσει τους διαιτητές των πρώτων αγώνων, όμως τα γραπτά τεστ θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι διαιτητές της Κέρκυρας περνάνε τα αγωνιστικά τεστ αρχικά και αυτό έγινε ήδη, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν τα γραπτά τεστ (στα οποία θα πάρουν μέρος και οι παρατηρητές διαιτησίας), για να μπορούν να ορίζονται στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου. Οι αξιολογημένοι βέβαια πήγαν για τα αντίστοιχα τεστ εκτός Κέρκυρας,  αφού αυτά τα διοργανώνει η ΚΕΔ/ΕΠΟ και δεν χρειάζεται να περάσουν από «τα τοπικά».

Ο Σύνδεσμος ενημέρωσε ότι «Στην αίθουσα τού Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας θα διεξαχθούν τα γραπτά τεστ για τους τοπικούς παρατηρητές διαιτησίας και διαιτητές ποδοσφαίρου, την Δευτέρα 19/09/2022 και ώρα 20.00».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ