Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύνδεσμος Διαιτητών Κέρκυρας: Νέος πρόεδρος στον Σ.Δ.Π.Κ. ο Σπύρος Κολυτάς

Σύνδεσμος Διαιτητών Κέρκυρας
17 Μαρτίου 2024 / 20:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι διαιτητές προχώρησαν σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξέλεξαν νέο πρόεδρο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρασαν πάνω από δέκα χρόνια που ο Γιώργος Αρμενιάκος βρισκόταν στο τιμόνι του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, σε μια δύσκολη εποχή αμφισβήτησης και κακών σχέσεων με τις τότε διοικήσεις της ΕΠΣΚ, όπου είχαν κυριολεκτικά «στραγγαλίσει» την διαιτησία.

Η νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ έκανε πράξη την προεκλογική της υπόσχεση για τη δυνατότητα να ανοίξει ο Σύνδεσμος η διαιτησία να μείνει στα χέρια των διαιτητών, τα μαθήματα να γίνονται στην αίθουσά τους και να υπάρχει συνεργασία με σεβασμό για το καλό του ποδοσφαίρου και αυτό γίνεται. 

Οι διαιτητές προχώρησαν σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξέλεξαν νέο πρόεδρο τον Σπύρο Κολυτά, έναν διαιτητή που πρόωρα σταμάτησε την διαιτησία, είχε πολλά να δώσει, ενώ όταν αποσύρθηκε ήταν αξιολογημένος στην Super League 2, ήταν ο κορυφαίος τότε διαιτητής, είχε πάρει τα ηνία από τον Ν. Πουλημά που και αυτός είχε ενωρίς αποσυρθεί σαν διαιτητής Super League.

Ο Σύνδεσμος ενημέρωσε για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. που είναι:

Πρόεδρος: Σπύρος Κολυτάς

Α΄Αντιπρόεδρος: Γιώργος  Αρμενιάκος 

Β΄Αντιπρόεδρος: Ίσερης Αθανάσιος

Γεν. Γραμματέας: Κώστας Πρωτοψάλτης

Ειδικός γραμματέας: Βασίλης Δράμπαλος

Ταμίας: Γιούργας Περικλής

Έφορος: Γιούργας Κωνσταντίνος

Μέλος: Λέζος Θεόδωρος

Μέλος: Γραμμένος Μιχαήλ

Φωτο: Αρχείου

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια