Με την Ρουμανία την Παρασκευή 9/9 ξεκινάει η Εθνική μας

Με την Ρουμανία την Παρασκευή 9/9 ξεκινάει η Εθνική μας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη Ρουμανία βρίσκεται η Εθνική ομάδα γυναικών του κρίκετ για να πάριε μέρος σε διεθνείς Βαλκανικούς αγώνες κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κρίκετ,

08
Σεπτεμβρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη Ρουμανία βρίσκεται η Εθνική ομάδα γυναικών του κρίκετ για να πάριε μέρος σε διεθνείς Βαλκανικούς αγώνες κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κρίκετ, οι οποίοι  θα διεξαχθούν στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας το τριήμερο 9, 10 και 11  Σεπτεμβρίου. Συμμετέχουν μόνο τρεις ομάδες, Ελλάδα, Ρουμανία, Γιουγκοσλαβία.

Η αποστολή αναχώρησε την Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη, με τις αθλήτριες που έχουν επιλεγεί να είναι οι: Ιωάννα Χυτήρη (αρχηγός), Μαρία Συριώτη (υπαρχηγός), Αγγελική Σαββανή, Αγγελική-Ιωάννα Αργυροπούλου (Φερμαδόρος), Αδαμαντία Μακρή, Βασιλική Μουλίνου, Ελλένη Γραμμένου, Θεοδώρα Παρίση-Μεσημέρη, Μαρία Βερβιτσιώτη, Μαρία Πολυμέρη, Πωλίνα Σκορδίλη, Κατερίνα Γισδάκη, Νεφέλη Γεωργοτά, Χρυσούλα Κάντα.

Στους αγώνες έχει επιλεγεί  ως διαιτητής  ο Γιάννης Αυθίνος. 

Με βάση το πρόγραμμα η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη την Ρουμανία, με τον αγώνα να ξεκινάει στις 15.00. Ακολούθως θα παίξει με την Σερβία το πρωί 9.00 του Σαββάτου 10/9. Την Κυριακή θα γίνει αγώνας ανάμεσα στις ομάδες που ήταν στην 2η και 3η θέση στις 9.00 και στις 13.00 θα παίξει ο νικητής του ημιτελικού με τον 1ο της κατάταξης, για την 1η θέση.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ