Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» στο Παλαιό Φρούριο

Αντιγόνη
25 Αυγούστου 2022 / 22:40
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την παράσταση θα απολαύσουμε στην Κέρκυρα, στις 27 Αυγούστου, στη βερσιάδα του Παλαιού Φρουρίου, μπροστά από τηνεκκλησία του Αγ. Γεωργίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με διπλό ιστορικό sold out και αγγίζοντας τα 17.000 εισιτήρια η «Αντιγόνη» γίνεται η πιο πετυχημένη παράσταση της 10ετίας. Συνεχίζει με τεράστια επιτυχία την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα. Το έργο «ΑΝΤΙΓΟΝΗ», σε σκηνοθεσία Τσέζαρε Γκραουζίνις, είναι μια συμπαραγωγή του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ, της εταιρείας ΛΥΚΟΦΩΣ και του ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Την παράσταση θα απολαύσουμε στην Κέρκυρα , στις 27 Αυγούστου, στη βερσιάδα του Παλαιού Φρουρίου, μπροστά από την  εκκλησία  του Αγ. Γεωργίου.

Μετάφραση Γιώργος Μπλάνας
Σκηνοθεσία Cezaris Graužinis
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία Kenny McLellan
Μουσική σύνθεση Δημήτρης Θεοχάρης
Χορογραφία Edgen Lame
Φωτισμοί Αλέκος Γιάνναρος

Παίζουν Έλλη Τρίγγου (Αντιγόνη), Βασίλης Μπισμπίκης (Κρέων), Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Κορυφαίος του Χορού), Γιώργος Παπαγεωργίου (Άγγελος), Δανάη Μιχαλάκη (Ισμήνη), Χρήστος Σαπουντζής (Τειρεσίας), Κώστας Κορωναίος (Φύλακας), Στρατής Χατζησταματίου (Αίμων), Μαρίνα Αργυρίδου (Ευριδίκη)
Χορός Τάσος Σωτηράκης, Γιάννης Μαστρογιάννης, Περικλής Σιούντας

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.