Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δέκα συλλήψεις σε αεροδρόμια της Κέρκυρας, Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς

συλλήψεις σε αεροδρόμια
11 Αυγούστου 2022 / 14:30

Αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό.

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ. Συνελήφθησαν, τα τελευταία δύο 24ωρα, στα αεροδρόμια της Ζακύνθου, της Κέρκυρας και της Κεφαλλονιάς, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά δέκα αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, συνελήφθησαν, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, έξι αλλοδαποί, οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και το Βέλγιο.

Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, χθες (10.08.2022) εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, δύο αλλοδαποί, ο οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Σε μία ακόμα περίπτωση, στο αεροδρόμιο της Κεφαλλονιάς, χθες (10.08.2022), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, εντοπίσθηκαν δύο αλλοδαποί, ο οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.