Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε τον Alan Bokungu και Πάρη Γκασίδη ο Αστέρας Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
03 Αυγούστου 2022 / 15:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρασε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για τον Αστέρα Πετριτή, με την προσοχή να στρέφεται στην ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να παρουσιαστή μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρασε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για τον Αστέρα Πετριτή, με την προσοχή να στρέφεται στην ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να παρουσιαστή μια δυνατή και ανταγωνιστική  ομάδα τη νέα σεζόν. Πλέον μετράει συνολικά 7 προσθήκες, αφού έχουμε και νέες ανακοινώσεις.

Η διοίκηση ενημέρωσε ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός (γεν. 31/3/1999) Alan Bokungu, με διαβατήριο Βελγίου αποκτήθηκε από τον Αστέρας για να θωρακίσει την άμυνά του. Ένα πολύ δυνατό παιδί εμ ύψος 1,92μ. θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του λιμανιού, στην προσπάθειά της να εμφανιστεί δυνατή στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα. 

Η ανακοίνωση

Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Alan Bokungu. Ο 24χρονος θηριώδης στόπερ έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην Ιταλία, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Ευχόμαστε στον Alan μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Με νέα ανακοίνωση ενημέρωσε και την απόκτηση του αμυντικού μέσου Πάρη Γκασίδη ο οποίος είναι 21 χρόνων και πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Παναιγιαλείου.

Η ανακοίνωση

«Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Πάρη Γκασίδη. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην ομάδα του Παναιγιάλειου. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες»!

Έτσι μετά τις μεταγραφές των Σούκερα, Ρουμελιώτη, Τουρσίδη, έχουμε του Βokungu και του Γκασίδη, να σημειώσουμε ότι στην ομάδα επέστρεψαν δυο δικά της  παιδιά, ο 17χρονος Νίκος Κουρτέσης και ο 16χρονος Σπύρος Στούπας οι οποίοι είχαν δοθεί στην ΑΕ Κανονιού (Κ17 Ολυμπιακού Κέρκυρας) τη σεζόν που πέρασε.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια