Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Kρίκετ στην Μαρίνα των Γουβιών

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Kρίκετ  στην Μαρίνα των  Γουβιών

φώτο αρχείου

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Αυγούστου συνεχίζονται οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Τ20 Ανδρών ανοιχτού χώρου

01
Aυγούστου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 30 και τη Κυριακή 31 Ιουλίου οι αγώνες Τ20 Ανδρών του ανοιχτού χώρου 2022 (outdoor). Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών.

Πιο αναλυτικά:

Ο αγώνας του Σαββάτου μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ-Α.Σ. ΑΤΛΑΣ για τον Ά Όμιλό ξεκίνησε στις 17:00 με την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα των Λεόντων να έχει μία αρκετά καλή αγωνιστική παρουσία αλλά η εμπειρία του Άτλαντα δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα όπου επικράτησε με σκορ 207-117. Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Άτλαντα είχαν οι αθλητές: Καββαδίας Σπύρος με 104 runs, Μπέκιος Φραγκλίνος με 32 runs και Μπέκιος Μάριος με 24 runs. Για την ομάδα των Λεόντων ξεχώρισε ο αθλητής Βουκελάτος Γεώργιος με 20 runs.

Στους αγώνες τις Κυριακής 31 Ιουλίου ο πρώτος αγώνας διεξήχθη στις 11:00 για το Ά Όμιλο μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ-Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ, με την ομάδα των Λεόντων να κάνει πρώτη batting σκοράροντας 63 runs και την ομάδα του Δεκάθλου να υπερτερεί στον αγωνιστικό χώρο στο 2οinning και να τη βρίσκει νικήτρια με σκορ 63-66.Για την ομάδα του Δεκάθλου εξαιρετική ήταν η αγωνιστική παρουσία των αθλητών: Abbas Annualμε 31 runsnotout και του Muhammad Tahirμε 27 runsnotout.

Στον δεύτερο αγώνα της Κυριακής 31 Ιουλίου και ώρα 17:00  διεξήχθη ο 1ος γύρος του ντέρμπυ του Β’ Ομίλου μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ-Γ.Ε.Κ.Η ομάδα της Γ.Ε.Κ. κάνοντας πρώτοι batting κόραραν 145 runs. H ομάδα του Βύρωνα στο δεύτερο inning δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σκορ πετυχαίνοντας 130 runs με αποτέλεσμα το ντέρμπι να βρίσκει νικήτρια την ομάδα της Γ.Ε.Κ. με σκορ 130-145.Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα της Γ.Ε.Κ. είχαν οι αθλητές: Μανούσης Αναστάσιος με 29runs, Ahmed Arslan με 24runs.Για την ομάδα του Βύρωνα  ξεχώρισαν οι αθλητές Ντέμσιας Ζώης με 30runs και Βασιλάς Κων/νος με 19 runs.
Οι διαιτητές των αγώνων είναι οι κύριοι Ιωάννης Αυθίνος, Μιχάλης Ρέβης και Σταμάτης Δόικας.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Αυγούστου συνεχίζονται οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Τ20 Ανδρών ανοιχτού χώρου με τους παρακάτω αγώνες: