Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλωνίτης και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τις μπογιές στην Ενημέρωση

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
30 Ιουλίου 2022 / 10:07

Όσο δίκαιο και αν είναι, το όποιο αίτημα, δεν μπορεί να λαμβάνει χαρακτηριστικά βίας και αυτοδικίας

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας και ο Βουλευτής του κόμματος Α. Αυλωνίτης, που καταδικάζουν την στοτοχοποίηση των μέσων ενημέρωσης.
 

“Ο Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία Κέρκυρας καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις με μπογιές στα γραφεία των δύο τοπικών εφημερίδων ΄΄Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ΄΄ και ΄΄ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ΄΄ με αφορμή την απεργία πείνας του Γ.Μιχαηλίδη.”

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει: “Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κρατουμένων, η υπεράσπιση κάθε δημοκρατικού δικαιώματος και ο κοινωνικός αγώνας απέναντι σε κάθε αδικία δεν μπορεί να στοχοποιεί με τέτοιες πράξεις την ενημέρωση και την ελευθερία του Τύπου"


Με τη σειρά του ο βουλευτής Α. Αυλωνίτης απέστειλε επιστολή που αναφέρεται στο συμβάν.

“Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση με μπογιές στα γραφεία δύο τοπικών ΜΜΕ, των εφημερίδων «Ενημέρωση» και «Κέρκυρα Σήμερα». Είναι φανερό ότι όποιος/όποιοι στράφηκαν εναντίον των δύο μέσων μαζικής ενημέρωσης, προφανώς προσδοκούσαν δημοσιότητα στο αίτημα αποφυλάκισης του απεργού πείνας Γ. Μιχαηλίδη.”

Ο Αυλωνίτης καταλήγει πως: “Το όποιο αίτημα, όσο δυνατό και δίκαιο είναι, δεν μπορεί να λαμβάνει χαρακτηριστικά βίας και αυτοδικίας.”