Αυλωνίτης και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τις μπογιές στην Ενημέρωση

Αυλωνίτης και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τις μπογιές στην Ενημέρωση

Όσο δίκαιο και αν είναι, το όποιο αίτημα, δεν μπορεί να λαμβάνει χαρακτηριστικά βίας και αυτοδικίας

30
Ιουλίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας και ο Βουλευτής του κόμματος Α. Αυλωνίτης, που καταδικάζουν την στοτοχοποίηση των μέσων ενημέρωσης.
 

“Ο Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία Κέρκυρας καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις με μπογιές στα γραφεία των δύο τοπικών εφημερίδων ΄΄Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ΄΄ και ΄΄ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ΄΄ με αφορμή την απεργία πείνας του Γ.Μιχαηλίδη.”

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει: “Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κρατουμένων, η υπεράσπιση κάθε δημοκρατικού δικαιώματος και ο κοινωνικός αγώνας απέναντι σε κάθε αδικία δεν μπορεί να στοχοποιεί με τέτοιες πράξεις την ενημέρωση και την ελευθερία του Τύπου"


Με τη σειρά του ο βουλευτής Α. Αυλωνίτης απέστειλε επιστολή που αναφέρεται στο συμβάν.

“Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση με μπογιές στα γραφεία δύο τοπικών ΜΜΕ, των εφημερίδων «Ενημέρωση» και «Κέρκυρα Σήμερα». Είναι φανερό ότι όποιος/όποιοι στράφηκαν εναντίον των δύο μέσων μαζικής ενημέρωσης, προφανώς προσδοκούσαν δημοσιότητα στο αίτημα αποφυλάκισης του απεργού πείνας Γ. Μιχαηλίδη.”

Ο Αυλωνίτης καταλήγει πως: “Το όποιο αίτημα, όσο δυνατό και δίκαιο είναι, δεν μπορεί να λαμβάνει χαρακτηριστικά βίας και αυτοδικίας.”

 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ