Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα αναβολή για την ΑΕ Λευκίμμης από την ΕΠΟ

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
22 Ιουλίου 2022 / 16:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν ξέρω αν αυτή η ΕΠΟ λειτουργικά είναι η χειρότερη ων τελευταίων 30 ή 50 χρόνων, αλλά σίγουρα είναι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν ξέρω αν αυτή η ΕΠΟ λειτουργικά είναι η χειρότερη ων τελευταίων 30 ή 50 χρόνων, αλλά σίγουρα είναι. Πέρασαν περισσότερο από δυο εβδομάδες που έχει στα χέρια της την απόφαση του CAS και που είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει και αν΄ αυτού ζητάει διευκρινήσεις από το Ευρωπαϊκό Αθλητικό δικαστήριο, ή καλύτερα και πιο σωστά θα λέγαμε, ότι ψάχνει λύση και δεν βρίσκει και τρενάρει το όλον θέμα.

Για Παρασκευή 22 Ιουλίου ήταν να συζητηθεί στην ΕΕ της ΕΠΟ το θέμα της ΑΕΛ και κατ΄ επέκταση της Κοζάνης και του Μακεδονικού, αλλά αναβλήθηκε και πάλι γιατί δεν πήρε διευκρινήσεις από το CAS και δεν νομίζουμε ότι θα πάρει. Είναι πολύ απλό και για τον πιο αδαή, ότι δεν μπορεί να σου πει πιο ξεκάθαρα ο CAS το θα κάνεις. Αν εσύ δεν μπορείς και  ψάχνεις τρόπους να σκεπάσεις τα τραγικά σου λάθη, δεν σου φταίει κανείς παρά μόνο η ανικανότητά σου.

Το CAS σου έδειξε γραπτά και ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις με την απόφασή του. Η ένσταση του Μακεδονικού απορρίφθηκε, άρα η ΑΕΛ πήρε τους βαθμούς της νίκης και δεν της αφαιρούνται 3 βαθμοί. Αυτό σημαίνει ότι ο Μακεδονικός δεν θα πάρει τους τρεις βαθμούς της ένστασης και θα μείνει 2ος. Τι άλλο να σου πει το CAS;;; γιατί τόση κωλυσιεργία;;; Γιατί ταλαιπωρείται τις ομάδες και δεν κάνετε το αυτονόητο;;;

Όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε μιλήσει στην Κοζάνη για το θέμα, είχε ξεκαθαρίσει σαν νομικός ότι είναι ολοφάνερο ποιος έχει δίκιο, τότε ήταν υποψήφιος, μετά ανέλαβε την ΕΠΟ και παίζει σε άλλο σκοπό. Τώρα είναι δύσκολη η απόφαση και για να την κατανοήσει (ο νομικός – πρόεδρος) θέλει διευκρινήσεις.  Μήπως κύριε Μπαλτάκο αυτοί που σας στήριξαν δεν είναι με το ολοφάνερο δίκιο, αλλά είναι με την άλλη πλευρά;;;; Και σε κάθε περίπτωση γιατί σε δηλώσεις σας πριν 10 μέρες περίπου, όταν ρωτηθήκατε για την απόφαση, είπατε ότι περιμένετε εισήγηση από το νομικό τμήμα της Ομοσπονδίας και τώρα περιμένετε και από το CAS;;; Κάπως μπερδεμένα μας τα λέτε, ή θα λέγαμε καλύτερα έχετε χάσει τη μπάλα για ένα θέμα που είναι ηλίου φαεινότερο.

Βέβαια έχει πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ και η Ομοσπονδία, αφού καλώς ή κακώς ο νέος πρόεδρος της Super League κ. Μαρινάκης, ζήτησε πολλά και ανάμεσα σε όλα και οικονομικά στοιχεία της Ομοσπονδίας, που για κάποιο λόγο εδώ και δυο εβδομάδες δεν έχουν δοθεί. Προς Θεού, δεν λέω ότι έχει δίκιο ή άδικο ο κ. Μαρινάκης, αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν δυο μέτωπα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, η πλευρά της τωρινής ΕΠΟ και η άλλη με Αυγενάκη κλπ σε μια μάχη που χαμένο στο τέλος θα είναι το ποδόσφαιρο. Που να ασχοληθείτε τώρα με Λευκίμμη, Κοζάνη κλπ. Έχετε σοβαρά θέματα να λύσετε, ήλθατε να κάνετε «εξυγίανση» τα τελευταία χρόνια και ψάχνουμε να βρούμε τις διαφορές που έχετε πετύχει. Κρίμα για το ποδόσφαιρο και για όσους το πονάνε και είναι πολλοί στην χώρα μας.      

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια