Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπεγράφη μακροχρόνια εκμίσθωση κτιρίων του Παλιού Ψυχιατρείου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Νοσοκομείο Κέρκυρας
22 Ιουλίου 2022 / 15:31

Oκτώ συνολικά κτίρια και ακάλυπτοι υπαίθριοι χώροι στη χρήση του Πανεπιστημίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπεγράφη, σήμερα, στην Ιόνιο Ακαδημία, από τον Διοικητή του Γ.Ν.Κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη και τον Πρύτανη του Ι.Π. Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο η μακροχρόνια μίσθωση οκτώ συνολικά κτιρίων και λοιπών ακάλυπτων αυτών υπαίθριων χώρων, ευρισκόμενων στον ιστορικό χώρο του Παλαιού Ψυχιατρείου της Κέρκυρας.
           
Όπως ανακοινώθηκε, «η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, αναγνωρίζοντας τον Ακαδημαϊκό, αλλά και Κοινωνικό ρόλο του Ι.Π., για την Πόλη της Κέρκυρας, καταβάλει και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την χρήση του ιστορικού χώρου του Παλαιού Ψυχιατρείου της Κέρκυρας από Φορείς του Δημοσίου Τομέα, χωρίς οχλούσες δραστηριότητες και με γνώμονα, πάντα, τον σεβασμό και την διατήρηση της ιστορικότητας του χώρου.
           
Ο κ. Διοικητής του Νοσοκομείου, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, η οποία δεν θα  είχε καταστεί ποτέ εφικτή, χωρίς την αγαστή συνεργασία και την άοκνη συμβολή του Πρύτανη του Ι.Π.
           
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εύχεται μια δημιουργική και με υγεία νέα ακαδημαϊκή χρονιά, σε όλο το Ακαδημαϊκό και λοιπό προσωπικό του Ι.Π. και φυσικά σε όλες και όλους τους φοιτητές του»
.