Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Το Νησί των Σκύλων» στο Μουσείο Καποδίστρια

Το Νησί των Σκύλων
21 Ιουλίου 2022 / 10:35

Ένα βραβευμένο animation για "μεγάλους"

ΚΕΡΥΡΑ. Για άλλη μια Παρασκευή το Μουσείο Καποδίστρια  προσκαλεί το κοινό στο δροσερό του κήπο, όπου θα προβληθεί μια ταινία για μεγάλους, που όμως παραμένουν παιδιά.

Ο λόγος για το βραβευμένο animation για "μεγάλους" του Γουές Άντερσον, που θα προβληθεί στον κήπο του Μουσείου την Παρασκευή 22/07. Η ταινία έχει πολλά επίπεδα, αλλά κεντρικό θέμα της είναι μια ιστορία φιλίας και ανοχής στη διαφορετικότητα, ένα σχόλιο πάνω στην περιθωριοποίηση, τον αυταρχισμό και .... τα κατοικίδιά μας.   

Τους χαρακτήρες ζωντανεύουν με τις φωνές τους οι: Μπιλ Μάρεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Φ. Μάρεϊ Εϊμπραμ, Τίλντα Σουίντον, Μπομπ Μπάλαμπαν, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Εντουαρντ Νόρτον, Μπράιαν Κράνστον, Λίεβ Σράιμπερ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Γιόκο Ονο και Γκρέτα Γκέργουιγκ. 
 
Υπόθεση:  Ο δήμαρχος της πόλης Μεγκασίτι της Ιαπωνίας εξορίζει όλα τα σκυλιά της πόλης σε ένα νησί-χωματερή διαδίδοντας ότι πάσχουν από την επικίνδυνη για τον άνθρωπο γρίπη των σκύλων. Ένας ανιψιός του δημάρχου, ο 12χρονος Ατάρι, φτάνει στο νησί και με τη βοήθεια 5 σκύλων, που συναντά εκεί, αναζητά τον αγαπημένο του σκύλο, τον Σποτς. 



2018 | Διάρκεια 101λ | Animation | K-13
Αγγλική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους
Ώρα: 21:30
Είσοδος: 6€