Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε από τα τελικά ο ΝΑΟΚ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
18 Ιουλίου 2022 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Ναύπλιο βρέθηκε από την Παρασκευή 15 Ιουλίου η ομάδα μίνι παίδων Κ13 του ΝΑΟΚ για να πάρει μέρος στην Γ΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και να διεκδικήσει την είσοδό της στα τελικά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Ναύπλιο βρέθηκε από την Παρασκευή 15 Ιουλίου η ομάδα μίνι παίδων Κ13 του ΝΑΟΚ για να πάρει μέρος στην Γ΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και να διεκδικήσει την είσοδό της στα τελικά.

Μια δύσκολη αποστολή για τους νεαρούς κερκυραίους αθλητές, που πήγαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διεκδικήσουν μια από τις δυο πρώτες θέσεις που έδιναν την πρόκριση. Αντίπαλοι τους δυο ομάδες με μεγάλη ιστορία στο χώρο, ο ΑΟ Π. Φαλήρου και ο ΝΟ Πατρών, ενώ τον Όμιλο συμπλήρωναν ο Αργής Καλαμάτας και ο ΝΟ Ναυπλίου.

Όλοι γνώριζαν τις δυσκολίες των αγώνων, αλλά εκεί πήγαν να τα δώσουν όλα, να αποκομίσουν εμπειρίες και τα παιδιά να ευχαριστηθούν το παιγνίδι, αφού ήδη είχαν προκριθεί στις δυο προηγούμενες φάσεις και αυτό από μόνο του ήταν επιτυχία.

Το βράδυ της Παρασκευής έδωσαν το πρώτο ματς με αντίπαλο τον Άργη Καλαμάτας, ήταν πολύ καλή η ομάδα, κέρδισε με 12-3 (6-0 ημίχρονο και 10-1 μετά το τρίτο οκτάλεπτο). Το Σάββατο είχε να δώσει δυο ματς, πρώτα με τον ΝΟ Πατρών όπου έχασε 12-8, ενώ αργότερα έχασε εύκολα από το Π. Φάληρο με 12-3 και ουσιαστικά την ευκαιρία να διεκδικήσει πρόκριση. Έτσι το τελευταίο ματς της Κυριακής το πρωί,  είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα, ο ΝΑΟΚ έχασε από το Ναύπλιο με 11-7 και τερμάτισε 4ος στον Όμιλο.       

Μένει η συμμετοχή στην 3η φάση, μένει η χαρά των παιδιών για αγώνες και σίγουρα οι εμπειρίες που παίρνουν. Μένει ότι υπάρχει πίσω από την ανδρική ομάδα μια πλειάδα παιδιών που προετοιμάζονται και τα επόμενα χρόνια θα φτάσουν στην ανδρική ομάδα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε τους αθλητές που πήραν μέρος και είναι οι: Κατσαρός Δ., Μπαλής Αλ., Βέλλιος Αγ., Κλίστς Αλ., Μπρούτσος Αλ., Νάκας Γ., Ρέτσης Σπ., Νάκας Στ., Τρύφωνας Μ., Γιαννιώτης Κ., Μάμαλος  Σπ., Τονίτσης Δ., Νάκας Κ., Νικολούζος Π., Μπαλής Φ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια