Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωταθλητής και «Βασιλιάς» του indoor ο Βύρωνας

ΚΡΙΚΕΤ
27 Ιουνίου 2022 / 15:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Βύρωνας για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής κλειστού χώρου (indoor) στο κρίκετ, μάλιστα είναι η 9η φορά τα τελευταία 15 χρόνια και θα λέγαμε είναι ο βασιλιάς του θεσμού, ενώ αήττητος κατέκτησε το φετινό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Βύρωνας για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής κλειστού χώρου (indoor) στο κρίκετ, μάλιστα είναι η 9η φορά τα τελευταία 15 χρόνια και θα λέγαμε είναι ο βασιλιάς του θεσμού, ενώ αήττητος κατέκτησε το φετινό.

Το πρωί της Κυριακής έγιναν οι ημιτελικοί όπου ο Βύρωνας απέκλεισε το Θινάλι και το Δέκαθλο τον Άτλαντα. Στον τελικό βρέθηκαν το Δέκαθλο με τον Βύρωνα και έγινε ένα σπουδαίο ματς.  

Οι δυο κορυφαίες ομάδες ήταν ισάξιες και διεκδίκησαν τον τίτλο ως το τέλος. Ο Βύρωνας πιο έμπειρος πήρε τη νίκη και το πρωτάθλημα στην τελευταία μπαλονιά, αφού με το σκορ στο 125-124 χρειαζόταν δυο ρόνια το έκανε και πήρε τη νίκη 125-126.

Το πανηγύρισαν δεόντως οι νικητές  που έπαιξαν και είναι οι Ανεμογιάννης Αλέξανδρος, Τάσος Γιαλουράκος (αρχηγός της ομάδας), Αλέξης Σουβλάκης, Κώστας Βασιλάς (παίκτης και προπονητής), Γιάννης Ελευθεριάδης, Ζώης Τέμψιας. Ακόμη στη διάρκεια του πρωταθλήματος  είχαν συμμετοχή και οι Σταμάτης Γιούργας και Χρήστος Μολινάρης.   

Ο Αλέξης Σουβλάκης ήταν ο MVP  του τελικού, βραβεύτηκε γι αυτό, ενώ οι κ.κ. Γούστης  και κ. Κοσκινάς της Ομοσπονδίας έδωσαν έπαθλο και μετάλλια στους νικητές.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στα πρωταθλήματα ανοικτού χώρου, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ΕΛΟΚ στο θέμα ενημέρωσης ΔΕΝ υφίσταται, δελτία τύπου στέλνει ελάχιστες φορές, θεωρεί ίσως ότι η καλύτερη επικοινωνία μιας Ομοσπονδίας με τον κόσμο είναι το fb, ή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τελευταίο παράδειγμα οι τελικοί αγώνες   (ημιτελικοί και τελικός indoor) όπου καμιά πληροφόρηση δεν υπήρξε. Ίσως  μετά τη δημοσίευση να στείλουν κάτι που θα αναφέρεται στον τελικό (ως τις πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας 27/6, δεν είχαμε λάβει οτιδήποτε). Τελευταίο δελτίο τύπου στις 2/6/2022.     

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια