Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Καψοκαβάδης και Βέλλιος  στο καμπ της Εθνικής ομάδας

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
17 Ιουνίου 2022 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί οι συνθήκες προπόνησης τη φετινή σεζόν να ήταν άθλιες για τους αθλητές υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ, λόγω της 4μηνης αποχής από το κολυμβητήριο, αλλά η ψυχή των παιδιών και η διάθεση έφερε αποτελέσματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί οι συνθήκες προπόνησης τη φετινή σεζόν να ήταν άθλιες για τους αθλητές υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ, λόγω της 4μηνης αποχής από το κολυμβητήριο, αλλά η ψυχή των παιδιών και η διάθεση έφερε αποτελέσματα. Και μπορεί τελευταία στιγμή να σώθηκε η ομάδα ανδρών στην Α2, αλλά αρκετά αγόρια και κορίτσια έχουν κληθεί σε καμπ των εθνικών ομάδων, δείγμα της πολύ σωστής δουλειάς που γίνεται σε βάθος στον Όμιλο.

Μεγάλη πρόκληση για τον ΝΑΟΚ και για τους νεαρούς Στέφανο Καψοκαβάδη και Άρη Βέλλιο, η επιλογή τους στο καμπ της Εθνικής που γίνεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα (από 20 ως 25 Ιουνίου), ένα καμπ στο οποίο θα επιλεγούν οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ16.

Τα δυο αυτά παιδιά έχουν περάσει από «κόσκινο» έφτασαν στην πόρτα της Εθνικής και είτε επιλεγούν είτε όχι, θεωρούνται μέσα στα 20-25 καλύτερα στην Ελλάδα στην ηλικία τους. Απλά αν οι συνθήκες προπόνησης ήταν ομαλές, δεν αμφιβάλλει κανείς ότι ένας ή και οι δυο θα ήταν στην τελική επιλογή, πάνε στον Πειραιά να δείξουν ότι αξίζουν μια τέτοιας διάκρισης.      

Το δελτίο τύπου της ΚΟΕ

Καμπ προετοιμασίας και στο βάθος το Παγκόσμιο Παίδων

Καμπ προετοιμασίας εν όψει του 1ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων (Βόλος, 21-27/8), πραγματοποιούν αθλητές γεννημένοι το 2006 (Κ16) και 2007 (Κ15), από τη Δευτέρα (20/6) έως και τις 25 του μήνα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φώντας Λεμπέσης, κάλεσε για τις 09.00 της ερχόμενης Δευτέρας (20/6) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιάς, τους εξής:

Κ15 (έως 23/6 πρωί): Αγριτέλης (ΑΝΟ Γλυφάδας), Γάτος (Άρης Θεσσαλονίκης), Βλαχάκης (Εθνικός Πειραιά), Λεμονής (Ολυμπιακός), Μαυραγάνης (ΟΦΘ), Γαβριήλ (Παναθηναϊκός)

Κ16 (έως 25/6 πρωί): Αποστολάκος, Κόκκινος (ΑΟ Π. Φαλήρου), Χατζής (ΓΣ Ηλιούπολης), Μαστρογιαννάκος, Χωματάς (ΓΣ Περιστερίου), Άρης Βέλλιος, Στ. Καψοκαβάδης (ΝΑΟ Κέρκυρας), Γιαννάτος, Μπελέσης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Λυκούδης, Μαυριόπουλος (ΝΟ Πατρών), Μητράκης (ΝΟ Χανίων), Βασιλούδης (ΟΥΚ Βόλου), Βεκρής (ΟΦΘ), Αραπογιάννης, Ζαχόπουλος, Ζερβουδάκης, Κρατημένος, Σιαμάς Γ., Σιαμάς Χρ. (Παναθηναϊκός), Βερβερίδης, Μαυροβουιώτης, Μπαγιούμι (Πανιώνιος), Καπράγκος, Καρατζάς, Κορίτσας, Λασκαρίδης (ΠΑΟΚ), Παπαδόπουλος (Εσλίγκεν).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια