Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάλκινο μετάλλιο η υδατοσφαίριση στους Πανελλήνιους μαθητικούς

Υδατοσφαίριση
26 Απριλίου 2024 / 15:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη 22&23/4 έγινε η τελική φάση του Πανελληνίου μαθητικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης και ανάμεσα στις διεκδικήτριες του τίτλου ήταν και η Κέρκυρα (μικτή ομάδα των σχολείων0 μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες των Χανίων, της Βουλιαγμένης και της ομάδας Β2 των Αθηνών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη 22&23/4 έγινε η τελική φάση του Πανελληνίου μαθητικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης και ανάμεσα στις διεκδικήτριες του τίτλου ήταν και η Κέρκυρα (μικτή ομάδα των σχολείων0 μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες των Χανίων, της Βουλιαγμένης και της ομάδας Β2 των Αθηνών.

Αν κάποιος ασχολείται με το πόλο θα ξέρει ότι η Βουλιαγμένη είναι μετά τον Ολυμπιακό η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και από τις καλύτερες στην Ευρώπη, έχοντας δε η σχολική ομάδα πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της, ήταν το φαβορί για τον τίτλο και στον ημιτελικό νίκησε 16-6 την δική μας ομάδα που είχε παιδιά που αγωνίζονται στον ΝΑΟΚ και πήγε με προπονητή τον Π. Μπαΐκοβιτς (προπονητή των ακαδημιών του ΝΑΟΚ). Η Βουλιαγμένη κέρδισε το τρόπαιο όπως και πέρσι, ενώ η Κέρκυρα νίκησε στον μικρό τελικό την Β2 Αθήνας με 11-8 και κατέκτησε την 3η θέση, ομολογουμένως μια μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά, τα οποία είναι οι Ραψωμανίκης, Καψοκαβάδης. Οικονόμου, Κρασάκης, Λιάκουρας, Κακίας, Βέλιος, Λιτσαρδόπουλος, Κατσαρός, Δραγομάνοβιτς, Μπρεντάνος, Κασταμονίτης, Αλ. Καρδόνας, Ζιάρκας.

 

Η σχολική ομάδα πόλο, δεξιά ο προπονητής Πήτερ Μπαΐκοβιτς

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια