Και με τη βούλα ο ΝΑΟΚ στην Α2 τη σεζόν 2022-23

Και με τη βούλα ο ΝΑΟΚ στην Α2 τη σεζόν 2022-23

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πήρε μέσα στην πισίνα αυτό που χρειαζόταν για να μπορέσει ο ΝΑΟΚ να παραμείνει στην Α2 κάτι που είχε βάλει στόχο από το ξεκίνημα της περιόδου, μετά την επιστροφή του στην κατηγορία αυτή.

16
Ιουνίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πήρε μέσα στην πισίνα αυτό που χρειαζόταν για να μπορέσει ο ΝΑΟΚ να παραμείνει στην Α2 κάτι που είχε βάλει στόχο από το ξεκίνημα της περιόδου, μετά την επιστροφή του στην κατηγορία αυτή. Έτσι με τη νίκη του στην Αθήνα επί του Σ.Κ. ΡΟΗ πέτυχε το σκοπό του και ήλθε και η τυπική ενημέρωση γι αυτό.

Το Δ.Σ της ΚΟΕ (Ομοσπονδίας) συνεδρίασε και επικύρωσε τις τελικές βαθμολογίες των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της σεζόν (2021-22) για Α1 και Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και Γυναικών.

Με βάση αυτό ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής σε άνδρες και γυναίκες στην Α1, από την οποία στην κατηγορία ανδρών που ενδιαφέρει τον ΝΑΟΚ, υποβιβάστηκαν ο Άρης Θεσσαλονίκης και ο ΟΥΚ Βόλου, ενώ ανέβηκαν στη θέση τους ο Ηλυσιακός και ο Νηρέας Χαλανδρίου.

Στην Α2 ανδρών η βαθμολογία που επικυρώθηκε μετά τα μπαράζ είναι:

1. Ηλυσιακός, 2. Νηρέας Χαλανδρίου, 3. ΝΟ Πατρών, 4. Τρίαινα Βούλας, 5. ΟΦ Θαλάσσης, 6. ΝΟ Λάρισας 7. Ιωνικός Νίκαιας, 8. Νηρέας Γέρακα, 9. ΟΦΗ, 10. ΠΕΚΕ Βροντάδου Χίου, 11. ΓΣ Ηλιούπολης, 12. ΝΕ Πατρών 13. ΑΕ Χαϊδαρίου, 14. ΝΑΟ Κέρκυρας, 15. ΣΚ ΡΟΗ, 16. ΝΟ Καλαμάτας.

Οι 2 πρώτες ομάδες ανέρχονται στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ενώ οι 2 τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στη Β' Εθνική Κατηγορία

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ