Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείων, η 36η Διεθνής Regatta Brindisi - Corfu

Regatta Brindisi - Corfu
16 Ιουνίου 2022 / 13:40
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η «Διεθνής Regatta Brindisi – Κέρκυρα» θεωρείται πλέον ένας από τους σημαντικότερους αγώνες που διεξάγονται στη Μεσόγειο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η 36η διοργάνωση του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Brindizi - Κέρκυρα, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Circolo de la Vela Brindisi και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο της Μαρίνας Γουβιών, ενώ την φιλοξένησε η D-Marin Gouvia. 13 και 14 Ιουνίου, όσοι βρέθηκαν στην Μαρίνα είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο ιστιοπλοϊκό θέαμα! Από την συμμετοχή 88 σκαφών τερμάτισαν τα 57.



Η «Διεθνής Regatta Brindisi – Κέρκυρα» θεωρείται πλέον ένας από τους σημαντικότερους αγώνες που διεξάγονται στη Μεσόγειο, όντας αναμφίβολα ο σημαντικότερος αγώνας ανοιχτής θάλασσας της Αδριατικής, από άποψη συμμετοχής και τεχνικών δυσκολιών.



Η εντυπωσιακή αυτή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής βραβείων το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουνίου, στην D- Marin Gouvia (γήπεδο kriquet) παρουσία πολλών κερκυραίων, όλων των πληρωμάτων των σκαφών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.



Από τους τοπικούς φορείς ήταν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου, ο Σπύρος Μωραΐτης, ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο Κωνσταντίνος Καραμπάτσος, Διευθυντής της D-Marin Gouvia, ο Επ. Πρόξενος της Ιταλίας στην Κέρκυρα, Φρειδερίκος Βαλσάμης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΚΕ Σπύρος Ζερβόπουλος, η υπεύθυνη marketing της D-Marine, Βάσια Καραβασίλη, ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μαρίνας Γουβιών, Μιχάλης Τσατσόπουλος.



Η γιορτή όμως έληξε κάπως άδοξα μετά από καταγγελία που δέχθηκε το Λιμενικό για την ένταση της μουσικής και έτσι τελείωσε μία ώρα νωρίτερα.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.