Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και η ΕΛΟΚ ευχαριστεί Λ. Αυγενάκη για οικονομική ενίσχυση

ΚΡΙΚΕΤ
08 Ιουνίου 2022 / 15:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, όπως και οι άλλες Ομοσπονδίες της χώρας ενισχύθηκαν οικονομικά μέσω της κρατικής επιχορήγησης για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, όπως και οι άλλες Ομοσπονδίες της χώρας ενισχύθηκαν οικονομικά μέσω της κρατικής επιχορήγησης για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είναι μια μικρή ενίσχυση σε σχέση με τις ανάγκες, αλλά είναι κάτι, σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές και αυτό το αναγνωρίζει ο καθένας. Έτσι με κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν (ανάμεσά τους και η ΕΛ.Ο.Κ.) ευχαριστούν τον Λ. Αυγενάκη και την κυβέρνηση γι αυτή την μικρή ενίσχυση, που πάντα είναι καλοδεχούμενη.

Η ανακοίνωση των Ομοσπονδιών

«Οι αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας χαιρετίζουν θερμά και εκφράζουν τη μεγάλη ικανοποίησή τους προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και συνολικά την Κυβέρνηση για την υλοποίηση, με συνέπεια, του εξαιρετικά σημαντικού προγράμματος οικονομικής στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο σύνολό του.

Η καταβολή στις Ομοσπονδίες για τις ανάγκες των Εθνικών Ομάδων των αναλογούντων ποσών, εκ της προκαταβολής των 31.000.000€ για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που είχε εγκριθεί προ μηνών ως έναντι μελλοντικών διανεμόμενων καταβολών, από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος, αποτελεί ουσιαστική αρωγή των προσπαθειών που γίνονται για την διαρκή ανάπτυξη των αθλημάτων στη χώρα.

Ευρισκόμενοι σε περίοδο κατά την οποία οι Εθνικές ομάδες προετοιμάζονται για σημαντικές διοργανώσεις, οι Ομοσπονδίες νιώθουν την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας και μπορούν να παρέχουν στους αθλητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας προς την εκπλήρωση των υψηλών αγωνιστικών στόχων.

Σε εποχές με σημαντικές ιδιαιτερότητες για τη χώρα αλλά και όλο τον κόσμο, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Κυβέρνηση αποδεικνύουν την έμφαση που δίνουν στον αθλητισμό και τους ευχαριστούμε».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια