Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας στη βάση των PZL

PZL
07 Ιουνίου 2022 / 12:58

Ο Κώστας Ζορμπάς τόνισε την πολύτιμη και σημαντική προσφορά του ειδικού κλιμακίου ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 6/6/2022, συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Κώστα Ζορμπά, με το Σμήναρχο κ. Πετριζόπουλο, στους χώρους της 359 Μοίρας Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (Μ.Α.Ε.Δ.Υ.), στο  αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Π.Ι.Ν. κ. Σουρβίνος και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, κ. Ναούμ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, με αφορμή την άφιξη για την καλοκαιρινή περίοδο της 359 Μ.Α.Ε.Δ.Υ., που περιλαμβάνει τα ειδικά αεροσκάφη PZL, ευχήθηκε στους συμμετέχοντες στην ειδική ομάδα καλή διαμονή και τόνισε την πολύτιμη και σημαντική προσφορά του ειδικού κλιμακίου ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Αναγνωρίζοντας την πολύ σπουδαία  αποστολή τους που είναι, μεταξύ άλλων, η διατήρηση υψηλού βαθμού ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας, σε αποστολές αεροπυρόσβεσης, αεροψεκασμού κ.λπ., τόνισε τη συμβολή τους στην διατήρηση του ηθικού του πληθυσμού, ιδιαίτερα των κατοίκων της Περιφέρειάς μας που είναι εξ΄ ολοκλήρου νησιωτική.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι αισθανόμαστε πιο ασφαλείς, αναφορικά με τα θέματα πυρόσβεσης, έχοντας παραδείγματα από τα προηγούμενα χρόνια και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στο έργο τους στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.