Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

O Αστέρας Πετριτή στη Γ΄ Εθνική, 3-0 την Πάργα

Αστέρας Πετριτή
05 Ιουνίου 2022 / 20:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Απόλλωνα Πάργας

και πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Γ΄ Εθνική μετά από έξι χρόνια. Τελευταίο ματς των μπαράζ και η κερκυραϊκή ομάδα ήθελε τη νίκη που θα της εξασφάλιζε την άνοδο, απέναντι στην ομάδα της Πάργας που είχε ήδη ανέβει, μετά την παραίτηση της ΑΕ Ξηροβουνίου του αγώνος με την Καστοριά, αφού ο Απόλλωνας είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Στον Πετριτή αυτό που είδαμε ήταν τρία γκολ και ένα δοκάρι, ενώ από τα 90 λεπτά, ούτε 10 δεν παίξανε ποδόσφαιρο οι ομάδες. Συχνές διακοπές (χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές), συνέχεια ο γιατρός στον αγωνιστικό χώρο και ματς που δεν χρειάζεται κριτικής.

Ο Σκολαρίκης στο 10΄έκανε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0, στο 19΄ ο Θηραιός κάνει το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή για το ημίχρονο, που οι αντίπαλοι απλά υπήρχαν στο γήπεδο. 

Στο 52΄ είχε δοκάρι η Πάργα με κεφαλιά του Γκόλια, ενώ στο 76΄έμεινε με 10 παίκτες αφού σε διαπληκτισμό του Γεωργάκη με ποδοσφαιριστή του Αστέρα που ήταν στον πάγκο, ο διαιτητής έδειξε και στους δυο την κόκκινη κάρτα. Τέλος στο 81΄ο Χρ. Γεωργοπάλης με ωραίο πλασέ εντός περιοχής κάνει το τελικό 3-0.   

Στο τέλος του ματς μετά τους πανηγυρισμούς, έγινε η απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή Κέρκυρας Αστέρα απότ ον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Ι. Βλαχόπουλο.
Διαιτητές: Θ. Μαυρίδης, Κ. Χριστοδούλου, Α. Σαμαράς.
Αστέρας: Πισσιάνης, Γεωργοπάλης Χ., Νάστο, Μεντής, Πολύζος, Σκολαρίκης, Γαρδικιώτης, Μάμαλος, Θηραίος, Ασπιώτης, Ι. Γραικός.
Απόλλων: Κωνστάντης, Βασιλείου, Μπέλος, Διαμαντής, Πάκος, Κύργιος, Ιωακημίδης, Γεωργάκης, Γκόλιας, Παπαρούνας, Αναστασίου.
 
 
Αποτελέσματα (7η αγων.)
Αστέρας Πετριτή - Απόλλων Πάργας           3-0
Θύελλα Κατσικάς - Αναγέννηση Στάνου        2-0
Καστοριά 1980 - ΑΕ Ξηροβουνίου    α.α.     3-0
Ρεπό: ΑΕ Νέας Σελεύκειας
 
Βαθμολογία
Αστέρας Πετριτή                             10-3       13
Α.Σ. Απόλλων Πάργας                     16-6       12
Α.Σ. Καστοριά 1980                         9-3         12
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Θύελλα Κατσικάς                             8-5         12
Αναγέννηση Στάνου                       7-8         10
Α.Ε. Ξηροβουνίου Άρτας             4-15       3
Α.Ε. Νέα Σελεύκεια                         2-15       0
 
Στη Γ΄ Εθνική ανεβαίνουν Αστέρας Πετριτή, Απόλλωνας Πάργας και Καστοριά.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια