Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απονομή πτυχίων των αποφοίτων του Ιονίου Πανεπιστημίου (photos)

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
27 Μαΐου 2022 / 11:55
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Κατά την έναρξης της τελετής, με απόφαση της Συγκλήτου, απονεμήθηκε, για πρώτη φορά, ο τίτλος του «Φίλου του Ιονίου Πανεπιστημίου» στους Μπάμπη Βούλγαρη και Αναστάσιο Ξιαρχο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/5 εκδήλωση του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς απονεμήθηκαν τα πτυχία των αποφοίτων των Τμημάτων της Κέρκυρας. Η απονομή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε έναν ιδιαίτερο και ανοικτό χώρο του Παλαιού Φρουρίου, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές τόσο στους αποφοίτους και στους συγγενείς τους, όσο και στους συναδέλφους διδάσκοντες που ήταν παρόντες.



Κατά την έναρξης της τελετής, με απόφαση της Συγκλήτου, απονεμήθηκε, επίσης για πρώτη φορά, ο τίτλος του «Φίλου του Ιονίου Πανεπιστημίου» στους κ.κ. Μπάμπη Βούλγαρη και Αναστάσιο Ξιαρχο, ως ελάχιστη αναγνώριση για την διαχρονική τους και πολυεπίπεδη προσφορά στην πορεία του Ιονίου Πανεπιστημίου.




Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία, το φωνητικό σύνολο και φοιτητές της κατεύθυνσης Jazz του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, η οποία σε μια καταπληκτική εμφάνιση, και με σύγχρονους ρυθμούς, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κτιστάκη, τίμησε με μοναδικό τρόπο τους δύο φίλους του Ιδρυμάτων και έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους.
Μετά την απονομή των πτυχίων, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή του οπτικοακουστικού διαδραστικού έργου του Ionian University - Department of Audio and Visual Arts με τίτλο "Ταξίδι", μια συλλογική προσπάθεια υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια των συναδέλφων κ. Τηλιγάδη, Λουφόπουλου και Μαρίνη.



ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.