Αποδίδει η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ομίλου

Αποδίδει η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ομίλου

Οι νεαροί Κ13 πολίστες του ΝΑΟΚ ακούνε τις οδηγίες του προπονητή Γ. Χατζηγεωργίου, σε πρόσφατο αγώνα της Β΄Φάσης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι μίνι παίδες του ΝΑΟΚ (Κ13) πέρασαν στην Γ΄ Φάση των αγώνων, δείχνοντας ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Όμιλο,

25
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι μίνι παίδες του ΝΑΟΚ (Κ13) πέρασαν στην Γ΄ Φάση των αγώνων, δείχνοντας ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Όμιλο, από τις μικρές ηλικίες και πλέον βρίσκονται στις 24 καλύτερες ομάδες, με στόχο να κάνουν και το επόμενο βήμα, όσο δύσκολο και να είναι αυτό.

Οι αγώνες της Β΄ Φάσης των Μίνι Παίδων Κ13 ολοκληρώθηκαν στους οκτώ από τους εννέα Ομίλους, με μια μόνο εκκρεμότητα, τους αγώνες του Ομίλου Καλαμάτας που θα διεξαχθούν 27-29/5 και θα έχουμε ακόμη δυο ομάδες για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 24.

Έχουν ήδη προκριθεί ΑΣ Άρης, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΠΑΟΚ, ΕΑΤΕΚ, ΝΟ Χανίων, Ακαδημία Ηρακλείου,  ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας, ΑΟ Π. Φαλήρου, Παναθηναϊκός, Ιωνικός ΑΟ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, ΓΣ Ηλιούπολη, Υδραϊκός,  ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Χίου, ΑΟ Καστέλλας, ΓΣ Περιστερίου, ΝΟ Χαλκίδας, ΠΑΣ Φοίβος.

Η 3η φάση θα αργήσει λιγάκι, αφού έχει προγραμματιστεί για 15 με 17 Ιουλίου, αλλά αυτό είναι καλό για τον ΝΑΟΚ, αφού ο Γιώργος Χατζηγεωργίου θα έχει τη δυνατότητα να ετοιμάσει όσο καλύτερα μπορεί την ομάδα, με στόχο να μπορέσει να περάσει τουλάχιστον μια φάση ακόμη. Εύκολο μπορεί να μην είναι, είναι όμως στις δυνατότητες του ΝΑΟΚ ο οποίος έχει αναγεννηθεί από τις στάχτες του την τελευταία πενταετία και έχει πολλά παιδιά πίσω που στο εγγύς μέλλον θα αποτελέσουν στελέχη της ανδρικής. Άλλωστε και φέτος στην Α2 3-4 παιδιά 15-16 ετών πήραν χρόνο συμμετοχής με την ανδρική ομάδα.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η σοβαρή και προγραμματισμένη δουλειά στις μικρές ηλικίες φέρνει αποτέλεσμα, μην ξεχνάμε ότι οι κορασίδες βρίσκονται στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ