Στο Λουτράκι ο Αλκίνοος με Ασημοπούλου, Γαρνέλη

Στο Λουτράκι ο Αλκίνοος με Ασημοπούλου, Γαρνέλη

Η Ασημοπούλου και ο Γαρνέλης του Αλκίνοου,  που παίρνουν μέρος στους αγώνες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η άρση βαρών, ένα Ολυμπιακό άθλημα με τεράστιες διακρίσεις για τη χώρα μας, έχει στο νησί μας το δικό της κομμάτι στον αθλητισμό, εξ αιτίας του τεράστιου αγώνα που δίνει πάνω από 25 χρόνια ο Ηρακλής Ροδίτης,

19
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η άρση βαρών, ένα Ολυμπιακό άθλημα με τεράστιες διακρίσεις για τη χώρα μας, έχει στο νησί μας το δικό της κομμάτι στον αθλητισμό, εξ αιτίας του τεράστιου αγώνα που δίνει πάνω από 25 χρόνια ο Ηρακλής Ροδίτης, ο οποίος δημιούργησε το τμήμα στον ΑΣ Αλκίνοο. Μια προσπάθεια από έναν άνθρωπο λάτρη του αθλητισμού και της άρσης βαρών. Το τριήμερο 19 με 21 Μάη στο Λουτράκι ένας αθλητής και μια αθλήτρια του Αλκίνοου θα βρεθούν σε αγώνες, με πολλές πιθανότητες να επιστρέψουν με μετάλλια.

Με δελτίο τύπου ο Σύλλογος ενημέρωσε:

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων-νεανίδων που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης από 2-10 Μαΐου, όπου οι εθνικές μας ομάδες κατέλαβαν, οι μεν γυναίκες την 6η θέση και οι άντρες την 7η, δυο νέες διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών 19,20,21 Μαΐου στο Λουτράκι.

Το Πανελλήνιο Σχολικό και το Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων/Εφήβων-Νεανίδων.

Ο ΑΛΚΙΝΟΟΣ θα συμμετάσχει σε αυτά τα πρωταθλήματα με τους κάτωθι αθλητές:

Στεφανία Ασημοπούλου: Θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 49κιλών, στα Πρωταθλήματα: Σχολικό και Νεανίδων

Γαρνέλης Νικηφόρος: Θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Σχολικό και Πανελλήνιο Εφήβων στην κατηγορία των +109 κιλών και στο Πανελλήνιο Παίδων στην κατηγορία +102 κιλών.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ