Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής της Στεφανίας Καρύδη στο 3ο Γυμνάσιο

έκθεση ζωγραφικής
17 Μαΐου 2022 / 09:59
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ένας κήπος το σχολείο που επιχειρεί να δείξει ένα μικρό μέρος της δουλειάς των μαθητών και μαθητριών μέσα από τη έκθεση ζωγραφικής μιας καταξιωμένης Κερκυραίας εικαστικού: της Στεφανίας Καρύδη!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το περασμένο Σάββατο 14/ 5 το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας μετατράπηκε σε Πινακοθήκη και ανοίγοντας της πύλες του υποδέχτηκε την έκθεση της εικαστικού Στεφανίας Καρύδη, με τρεις θεματικές ενότητες: Θρησκευτικές μορφές, Κέρκυρα και πολιτισμός, Μυθολογία.



Στην ομιλία του ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου, Μιλτιάδης Μελισσάς τόνισε τα εξής:
"Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό στην κηπουρική, γνωρίζω πόσο κόπο και φροντίδα έχει η κατασκευή, η διαμόρφωση και πολύ περισσότερο η συντήρηση ενός κήπου. Οι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν τις γλάστρες και τα παρτέρια με τα λουλούδια τους, ταυτόχρονα χαίρονται όταν οι επισκέπτες τους, γνωστοί, φίλοι αλλά και περαστικοί θαυμάζουν τις όμορφες εικόνες του κήπου τους.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει αγαπητοί μου εδώ: ένας κήπος το σχολείο μας που επιχειρεί να δείξει ένα μικρό μέρος της δουλειάς των μαθητών και μαθητριών μας μέσα από τη έκθεση ζωγραφικής μιας καταξιωμένης Κερκυραίας εικαστικού: της Στεφανίας Καρύδη!









Το 3ο Γ/σιο άνοιξε τις πύλες του στην Τέχνη! Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότερα από 380 άτομα, οι θρησκευτικές και πολιτικές αρχές, η εκπαιδευτική κοινότητα της Κέρκυρας, φίλοι και φιλότεχνοι...



Η Στεφανία Καρύδη ευχαρίστησε όλους όσοι την αγκάλιασαν με την αγάπη και τα θετικά τους σχόλια και τίμησαν με την παρουσία τους την έκθεσή της».

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.