Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στήριξη στην ΑΕΛ από Βολίδα και Αστέρα Πετριτή

ΑΕΛ ΣΤΗΡΙΞΗ
12 Μαΐου 2022 / 16:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η συμπαράσταση στο δίκιο της ΑΕΛ έρχεται από παντού στο νησί, με την ποδοσφαιρική οικογένεια με ανακοινώσεις να δίνει το δικό της στίγμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η συμπαράσταση στο δίκιο της ΑΕΛ έρχεται από παντού στο νησί, με την ποδοσφαιρική οικογένεια με ανακοινώσεις να δίνει το δικό της στίγμα. Ξεχωρίσαμε δυο ανακοινώσεις του σωματείου της Βολίδας και των φίλων του Αστέρα Πετριτή για δημοσίευση.

Η ομάδα της Βολίδας όπου για δικούς της λόγους απείχε από τα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ, έχοντας άλλη διοίκηση κάνει τη δική της προσπάθεια να συνεχίσει τη δράση της στον αθλητισμό της Κέρκυρας, λειτουργεί το τμήμα βόλεϊ ανδρών και γυναικών, ενώ η επιστροφή της για τη νέα σεζόν και στο ποδόσφαιρο είναι δεδομένη. Μια ανακοίνωση στήριξης προς την ΑΕ Λευκίμμης με πολύ νόημα, έχει πάντα σημασία και δει από έα σωματείο που έχει κατακτήσεις το Κύπελλο Ελλάδος το 2009 και έχει τη δική του μοναδική ιστορία.

 Η ανακοίνωση της Βολίδας

 Η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μίλησε!!!

Δεν πιάσαμε πάτο!!!

Τα χειρότερα έρχονται να είστε σίγουροι!!!

Από την κορυφή τής Ευρώπης το 2004 φτάσαμε να είμαστε ουραγοί τής Ευρώπης .

Οι Παράγοντες με κύρος και αξιοπρέπεια απομακρύνονται όλο και πιο πολύ!!!

Τα νέα παιδιά σας σιχαθηκαν σιγά σιγά απομακρύνονται!!!

Μετά την Λεκτική Βία επικράτησε και η οπαδικη Βία, εμφανίστηκε και η Δικαστική Βία και φαίνεται να επικρατήσει και αυτή η Βία, έτσι μία όμορφη παρέα πού φτιάξατε ποιοί θα ανεβαίνουν και ποιοί θα κατεβαίνουν ελέγχων τας το στοίχημα εσείς πλουτιζετε και ταυτόχρονα βάζετε ΤΑΦΌΠΛΑΚΑ στον Βασιλιά του Αθλήματος!!!!!!

Ξέραμε ότι οι Κερκυραϊκές ομάδες πάντα ήταν ανεπιθύμητες και ενάντια στα συμφέροντά σας αλλά τώρα το τερματίσετε

Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!! Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!!

Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στους Αγωνιστικούς χώρους!!!!

Στηρίζουμε Λευκίμμη»

 

Ο Αστέρας Πετριτή παλεύει για άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με τον κόσμο του να στηρίζει ανοικτά την Λευκίμμη στην προσπάθεια που κάνει να επικρατήσει το δίκιο. Μάλιστα ο σύνδεσμος φίλων «Πιράνχας» της ομάδας του λιμανιού το έκανε δημόσια.

Η ανακοίνωση των Piranhas

«Οι οπαδοί του ΑΣΤΕΡΑ εκφράζουμε την αμέριστη και αληθινή συμπαράσταση στην ομάδα της Αθλητική Ένωση Λευκίμμης για την άδικη απόφαση που την καταδίκασε σε υποβιβασμό. Την παραμονή την κέρδισε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και όχι σε κάποιο γραφείο! Μπορεί ποδοσφαιρικά να "είμαστε ΜΟΝΟ για 90 λεπτά δύο μεγάλοι ποδοσφαιρικοί αντίπαλοι" όμως το άδικο θα μας βρίσκει όλους μας απέναντι του. Πολεμούν τον τόπο μας, την Νότια Κέρκυρα! Κράτα Λευκίμμη, στην συνείδηση μας είστε μεγάλοι Μάγκες»!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια