Ι. Σφακιανάκης: «Σημαντικός κάθε βαθμός που παίρνουμε εκτός έδρας»

Ι. Σφακιανάκης: «Σημαντικός κάθε βαθμός που παίρνουμε εκτός έδρας»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Αστέρα Γιάννης Σφακιανάκης, ήταν προσγειωμένος, τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε για το αποτέλεσμα και πήρε στο τέλος τη νίκη, ενώ δεν είναι διπλό ανόδου, αν δεν κερδίσει τη Ν. Σελεύκεια την Τετάρτη.

09
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Αστέρα Γιάννης Σφακιανάκης, ήταν προσγειωμένος, τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε για το αποτέλεσμα και πήρε στο τέλος τη νίκη, ενώ δεν είναι διπλό ανόδου, αν δεν κερδίσει τη Ν. Σελεύκεια την Τετάρτη. Τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι σημαντικό αποτέλεσμα, πήγε το παιγνίδι όπως θέλαμε, με πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς, τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί στο τακτικό κομμάτι και αυτό που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα το έκαναν. Στόχος μας ήταν οι βαθμοί και όχι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, σε μια δυο φάσεις μπορώ να πως σταθήκαμε τυχεροί, υπήρχε ένα δοκάρι και μια κεφαλιά από στατική φάση, ξέραμε ότι η δύναμη της Καστοριάς ήταν οι στατικές φάσεις και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Σήμερα μας ήθελε βάλαμε γκολ στο 92΄, δεν σας κρύβω ότι μετά το 80΄ στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε το μηδέν παθητικό. Μπήκαν αλλαγές που ήταν τραυματίες και το ευτύχημα είναι ότι ο Άρης ο οποίος σχεδόν δεν έχει παίξει καθόλου στο πρωτάθλημα, μπήκε μέσα για αλλαγή καθυστέρησης και πέτυχε το χρυσό γκολ».

Σε ερώτηση αν είναι διπλό ανόδου είπε: «Σκεφτείτε ότι στις πρώτες 5 αγωνιστικές έχουμε ένα παιγνίδι στην έδρα μα, κάθε βαθμός που παίρνουμε εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Δεν είναι διπλό ανόδου αν την Τετάρτη δεν κερδίσουμε τη Νέα Σελεύκεια στο γήπεδό μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ