Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ασφυξία η αιτία θανάτου της 26χρονης Αγγελικής

ΠΕΝΘΟΣ
08 Μαΐου 2022 / 09:51
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Βρέθηκε νεκρή, την Πέμπτη στο σπίτι της στο Καμπιέλο. Την αναζητούσε ο αδελφός της που ανησύχησε διότι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του. Όταν πήγε στο σπίτι τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της.

KΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή από το νεκροταφείο της Κρήνης θα γίνει η κηδεία της άτυχης Αγγελικής Κορακιανίτη (26).

Βρέθηκε νεκρή, την Πέμπτη στο σπίτι της στο Καμπιέλο. Την αναζητούσε ο αδελφός της που ανησύχησε διότι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του. Όταν πήγε στο σπί τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία. Η κοπέλα έπασχε από υποκείμενο νόσημα, στο οποίο πιθανότατα οφείλεται και το μοιραίο.

Η Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση για την υπόθεση.

To enimerosi.com εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους και τους φίλους της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.