Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ζωγράφος Έλενα Σουέρεφ, στην διεθνή ομαδική έκθεση εικαστικών στην Κωνσταντινούπολη

ζωγραφική
03 Μαΐου 2022 / 16:13
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το μήνυμα της έκθεσης είναι ότι όλοι οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος είναι μέρος του σύμπαντος αφήνοντας στην άκρη τις προκαταλήψεις και με την φιλία, την αγάπη και την ειρήνη ενώνουν και δεν χωρίζουν

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην διεθνή ομαδική έκθεση εικαστικών στην Κωνσταντινούπολη με τίτλο «Αν θέλει ο άνθρωπος», θα λάβει μέρος η κερκυραία εικαστικός Έλενα Σουέρεφ. Η έκθεση πραγματοποιείται στον Δήμο Bakırköy στον εκθεσιακό χώρο Ispirtohane kültür Merkezi (πρώην εργοστάσιο αλκοόλ, παλιό ελληνικό εργοστάσιο που το έχουν μετατρέψει σε πολιτιστικό κέντρο τεχνών ).

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα με αναφορά σε ότι μπορεί να κάνει ή να φτιάξει ο άνθρωπος και είναι η συνέχεια της πρώτης έκθεσης που έγινε το Μάιο του 2015 στην Κωνσταντινούπολη στην οποία η Ελενα Σουέρεφ, είχε λάβει ξανά μέρος.

«Το μήνυμα της έκθεσης είναι ότι όλοι οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος είναι μέρος του σύμπαντος αφήνοντας στην άκρη τις προκαταλήψεις και με την φιλία, την αγάπη και την ειρήνη ενώνουν και δεν χωρίζουν, υπηρετώντας την τέχνη και την αγάπη των λαών» τονίζει η διοργανώτρια Γκιουλιζάρ Ισμπιρ.

«Αν θέλει ο άνθρωπος» - Η 2η διεθνής έκθεση πολιτισμού και τέχνης στην Κωνσταντινούπολη
Ημερομηνία έκθεσης: 23 Μαΐου-27 Μαΐου 2022

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.