Ο Αστέρας Πετριτή κυπελλούχος 2022, 2-1 τον Θιναλιακό

Ο Αστέρας Πετριτή κυπελλούχος 2022, 2-1 τον Θιναλιακό

Δεν έχουν τέλος οι πανηγυρισμοί για την οικογένεια του Πετριτή!

Το 2022 είναι η χρονιά του Αστέρα Πετριτή αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε και το κύπελλο Κέρκυρας, νικώντας στον τελικό τον Θιναλιακό με 2-1.

02
Μαΐου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο γήπεδο του Ολύμπου το απόγευμα της Δευτέρας και μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο, είχαμε ένα πολύ ωραίο ματς, ο Αστέρας Πετριτή έκανε γκολ δυο από τις φάσεις που απείλησε και πήρε τη νίκη, ενώ ο Θιναλιακός, είχε κατοχή μπάλας, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, έχασε πέναλτι και το κύπελλο στο τέλος. 


Στο α΄ μέρος ήταν καλύτερη η ομάδα της Αχαράβης, κέρδισε στο 23΄ πέναλτι σε ανατροπή του Μπουρτουζάν, το εκτέλεσε ο Γ. Κούδας αλλά ο Πισσιάνης (ψηφίστηκε σαν MVP του ματς) απέκρουσε και έμεινε το 0-0. 

Με την έναρξη του β΄ μέρους ο Χρ. Γεωργοπάλης έκανε το 1-0 στο 49΄ για τον Αστέρα, με τη μπάλα να βρίσκει και κάποια σώματα. Πίεσε ο Θιναλιακός στη συνέχεια, δεν μπορούσε όμως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ως το 88΄ όταν ο Χρ. Αρμένης με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι πάμε σε παράταση, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ν. Γεωργοπάλης με σουτ εκτός περιοχής έδωσε τη νίκη και το κύπελλο στην ομάδα του. 

Να σημειώσουμε ότι ο διαιτητής Κ. Γιούργας με 2η κίτρινη απέβαλε τον Γεωργοπάλη στο 60΄με λίγο αργότερα τον Χατζηδημητρίου με κόκκινη κάρτα. Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο κ. Φιλιππούσης, εκπρόσωπος της ΕΠΟ που βρέθηκε για το λόγο αυτό στο νησί μας. 


Στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ κ. Φιλιππούση (φωτο (α) η ΕΠΣΚ προσέφερε (την έδωσε ο πρόεδρος κ. Βλαχόπουλος (δ) μια εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνος στο τέλος του τελικού. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ