Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διδάσκουν αθλητικό πολιτισμό Θιναλιακός και Κάβος

ΕΠΣΚ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
14 Απριλίου 2022 / 17:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν βλέπεις ανακοινώσεις σαν αυτές που εξέδωσαν ο Θιναλιακός και ο Κάβος μετά το τελευταίο μεταξύ τους ματς, καταλαβαίνεις γιατί υπάρχει πάντα ελπίδα ο αθλητισμός να ενώνει και η βία να εξαλειφτεί τελείως από τα γήπεδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν βλέπεις ανακοινώσεις σαν αυτές που εξέδωσαν ο Θιναλιακός και ο Κάβος μετά το τελευταίο μεταξύ τους ματς, καταλαβαίνεις γιατί υπάρχει πάντα ελπίδα ο αθλητισμός να ενώνει και η βία να εξαλειφτεί τελείως από τα γήπεδα.

Ο «παλιότερος» Θιναλιακός και ο «νεότερος» Κάβος, μας έχουν συνηθίσει σε συμπεριφορές που το ήθος είναι περίσσιο, ξεχειλίζει και οι ενέργειές τους δείχνουν το δρόμο ώστε να απολαμβάνουν όλοι, αθλητές, διοικήσεις, προπονητές και φίλαθλοι το  παιγνίδι. Μετά το μεταξύ τους ματς πρώτα η ομάδα του Βορρά έβγαλε ανακοίνωση και ακολούθησε αυτή του Κάβου και αξίζουν αναφοράς.      

 Ανακοίνωση ΑΣ Θιναλιακός

Τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας σήμερα για την ομάδα μας που νίκησε με σκορ 1-2 στην εκπνοή του 2ου ημιχρόνου. Δύσκολος, δυνατός και ποιοτικός αντίπαλος η ομάδα του Κάβου. Πάνω από όλα όμως η ομάδα του Κάβου ξεχωρίζει για το ήθος και την αξιοπρέπεια της.  Πριν και μετά τον αγώνα η φιλοξενία πάντα περίσσια.

Ευχαριστούμε πολύ για την θερμή υποδοχή από όσους πλαισιώνουν την ομάδα, Διοίκηση, Τεχνικοί και ποδοσφαιριστές. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες. Καλό καλοκαίρι

 

Ανακοίνωση ΑΟ Κάβος

Άσχετα με το τι λένε οι αριθμοί της βαθμολογίας, λόγια σαν κι αυτά, όταν μάλιστα προέρχονται από μία κορυφαία ομάδα στο νησί μας που διακρίνεται για τη δυναμική, την οργανωτικότητα και το ήθος της και από παράγοντες για τους οποίους τρέφουμε απεριόριστο σεβασμό, αποτελούν τεράστιο παράσημο για την ομάδα μας και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο που ακολουθούμε τόσα χρόνια!

Είμαστε η νεότερη ομάδα της Α1 και νιώθουμε υπερήφανοι όταν μας αναγνωρίζουν αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το σωματείο μας, όπως το ποδοσφαιρικό πείσμα, η αγωνιστικότητα και ο σεβασμός απέναντι στον αντίπαλο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια