Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Κοσκινά στο Πολύτεχνο

Ημερολόγιο Μοναξιάς
07 Απριλίου 2022 / 17:01
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το βιβλίου "Ημερολόγιο Μοναξιάς" θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 20:00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Βιβλιοπωλείο Πλους και οι εκδόσεις Comicon πραγματοποιούν εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Κοσκινά «Ημερολόγιο Μοναξιάς», την Τετάρτη 13 Απρίλη στο Πολύτεχνο Κέρκυρα στις 20:00 μ.μ.
Το βιβλίο προλογίζει ο Μάριος Άνθης
Αποσπάσματα διαβάζει ο Σπύρος Βέργης και στη μουσική απόδοση ο Γαβρήλος Χαζηβασιλείου.  Ο συγγραφές Γιώργος Κοσκινάς θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει το βιβλίο του.

Σκέψεις στο βιβλίο του Γιώργου Κοσκινά

Προχωρώ στης σκέψης μου τη μοναξιά και ανοίγω φανταστικούς δρόμους μέσα απ’ την αόρατη βλάστηση, ώσπου συναντιέμαι με κείνο τον κορμό, τον γεμάτο τρύπες σαν παράξενη φλογέρα γίγαντα, που κάθε φορά μετακινείται και μου κλείνει το δρόμο μόλις πλησιάσω στο ξέφωτο.
Φυλακή δίχως σίδερα, λαβύρινθος χωρίς μίτο, φωνή χωρίς ανάσα, θαμπή, αδύναμη. Τα χείλη τρεμοπαίζουν για λίγο, σαν να θυμούνται τον ήχο, σαν να προσπαθούν να τον σπρώξουν μακριά.
Για μια στιγμή μονάχα όμως και η στιγμή περνάει, χάνεται στου χρόνου το μαλακό μαξιλάρι. Εκείνο που κρύβει των ματιών τις ξεχασμένες αλήθειες και τις κάνει πούπουλα μαγεμένα.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.