Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλείνει λακκούβες του οδικού δικτύου ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Λακκούβες
07 Απριλίου 2022 / 11:12

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρεμβάσεις σε φθορές στο δημοτικό, αγροτικό οδικό δίκτυο αλλά και στο περιφερειακό οδικό δίκτυο κάνει ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, το συνεργείο των τεχνικών υπηρεσιών υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Έργων, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας Χαρίτωνα Κουτσούρη λαμβάνει δράση και προχωρά σε  εργασίες αποκατάστασης των φθορών των ασφαλτικών οδοστρωμάτων (λακκούβες).

Με δεδομένο το  γεγονός ότι  Δήμος Βόρειας Κέρκυρας έχει εντοπίσει τα σημεία του οδικού δικτύου τα οποία χρήζουν αποκατάστασης, παρεμβαίνει σημειακά εκεί που κρίνεται απαραίτητο για την άρση πιθανής επικινδυνότητας του οδοστρώματος και για την αποφυγή ατυχημάτων.

Σημειωτέον ότι οι παρεμβάσεις αφορούν όχι μόνο στο δημοτικό, αγροτικό οδικό δίκτυο αλλά και στο περιφερειακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τοποθέτηση ψυχρής ασφάλτου. Μέχρι τώρα έχουν χρησιμοποιηθεί περίπου 325 τόνοι.

Η δράση συνεχίζεται σε όλο το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας.
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ολοκληρωμένη βελτίωση των περιφερειακών δημοτικών και αγροτικών δρόμων» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.